A Végzet gyermeke szólóban nyomul

Az amerikai Destiny’s Child (Végzet gyermeke) tavalyi feloszlása óta kizárólag Beyoncé Knowles van középpontban, a másik két énekesnőről alig hallani, a lánycsapatot korábban megjárt tagokról pedig a közelmúltig szinte semmit sem lehetett tudni.

Az amerikai Destiny’s Child (Végzet gyermeke) tavalyi feloszlása óta kizárólag Beyoncé Knowles van középpontban, a másik két énekesnőről alig hallani, a lánycsapatot korábban megjárt tagokról pedig a közelmúltig szinte semmit sem lehetett tudni. A 2000-ben menesztett LeToya Luckett ugyan egyfolytában próbálkozott, ám az USA határait nem tudta átlépni. Most végre világszerte a zenei híradások élére került – első szólóalbuma az amerikai Billboard magazin eladási listájának csúcsán debütált. Dalai várhatóan a környékbeli rádiók műsorán is egyre gyakrabban feltűnnek majd.

Az énekesnőt 2000-ben rúgták ki a Destiny’s Childból LaTavia Robersonnal együtt, miután összetűzésbe kerültek menedzserükkel, Beyoncé édesapjával. Az esetet hosszabb médiacsatározás követte. Végül a lányok két másik csaj társaságában Anjel néven r&b csapatot alapítottak, a kvartett nagylemez nélkül oszlott fel. LeToya 2004-ben úgy döntött, szólóban próbál szerencsét, és szerződést kötött a Capitol Records kiadóval. Már itt jelent meg első önálló felvétele, a U Got What I Need. Tavaly januárban a Coach Carter című film zenei albumán tűnt fel a What Love Can Do című dallal. Albumának beharangozója, Torn a Billboard magazin százas kislemezlistáján a 31., az r&b és hip-hop szerzemények rangsorában a második helyig jutott. Jelenleg a She Don’t című felvétele halad előre az összesítéseken. Neves producerek, például Jermaine Dupri és Scott Storch vállaltak munkát a korongján, valamint számos közreműködő, többek között Mike Jones, Slim Thug és Paul Wall hallható rajta. LeToya jelenleg Mary J. Blige huszonhat állomásos The Breakthrough Experience című amerikai turnéján vendégeskedik, a koncertsorozat Kaliforniában zárul szeptember 8-án. (pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?