A Unique unikum angolul is

A csapat dalai megállnák a helyüket bármelyik külföldi rádió kínálatában, hiszen egyedi hangzást képviselnek, amely ritka a magyar könnyűzenében.

A csapat dalai megállnák a helyüket bármelyik külföldi rádió kínálatában, hiszen egyedi hangzást képviselnek, amely ritka a magyar könnyűzenében. Bár Völgyesi Gabiék tisztában vannak azzal, hogy az út a nemzetközi hírnév felé rendkívül rögös, mégis úgy döntöttek, adnak maguknak egy esélyt, és felveszik néhány dalukat angolul is. Az előzetes tapogatózások után úgy tűnik, elsősorban a német nyelvterületen számíthatnak komolyabb érdeklődésre, de még korai lenne többet mondani. A Csillagtenger, a Mi van a nevedben? és a Mozaik angol változataival talán egy új út nyílik meg a Unique előtt.

A nóták felvételét mindössze egy dolog hátráltatja, hogy közben a csapat második, Mozaik című albumának is el kell készülnie, hogy az előzetes terveknek megfelelően október végén a boltokba kerülhessen. A Unique jelenleg még az első lemez nagy slágereivel járja a klubokat. A kereskedelmi rádiók összesített játszási listájának első negyvenes mezőnyében egyedülálló módon egyszerre a csapat három felvétele, a Csillagtenger, az Angyal és a Mozaik is megtalálható. (z,p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?