A szellemhajó

Ha mentésről van szó, az Artic Warri-or vontatóhajó legénységével senki nem szállhat szembe. Ebben a dologban ők a legjobbak. A vezetőjük Sean Murphy kapitány (Gabriel Byrne).

# Ha mentésről van szó, az Artic Warri-or vontatóhajó legénységével senki nem szállhat szembe. Ebben a dologban ők a legjobbak. A vezetőjük Sean Murphy kapitány (Gabriel Byrne). A mentőcsapat szakértőinek feje Maureen Epps (Julianna Margulies), az első kapitány Greer (Isaiah Washington), a technikusok pedig Dodge (Ron Eldard), Munder (Karl Urban) és Santos (Alex Dimitriades). A feladatuk megállapítani az elhagyott hajók helyét, helyrehozni annyira, hogy az állapota hajózásra alkalmas legyen és kivontatni a partra – természetesen jutalomért.

A Kanadai Légierő pilótája, Jack Ferriman (Desmond Harrington) toborozta össze a csapatot a rejtélyes hajó felkutatására. Alaszka partjaitól távol, messze a Bering tengeren hányódva fedezte fel a legendássá vált, negyven éve eltűntnek hitt Antonia Graza romjait. Ez egy pokoli lelet – az érte kínált jutalom önmagában felér egy vagyonnal. A tenger törvényei szerint a nemzetközi vizeken megtalált hajókért az nyújthatja be a követelését, akit az a szerencse ér, hogy megtalálja, valamint elég gyakorlott ahhoz, hogy visszavontassa a kikötőbe a roncsokat.

De a hátborzongató, üresen tátongó óceánjáró fedélzetére érve az Artic Warrior legénysége felfedezte, hogy a rothadó hajóroncs minden, csak nem lakatlan. Valami olyan szörnyű és megdöbbentő dolog otthona, amellyel egyikőjük sem találkozott még a tengeren töltött éveik során.

Most a legénység feladata lesz, hogy leleplezze a hajó múltját övező sötét titkot és megfejtse a rejtélyt, ami az életüket fenyegeti. (vox)

A szellemhajó (Ghost Ship), színes, amerikai horror, 91 perc, Rendezte: Steve Beck, Szereplők: Gabriel Byrne, Julianna Margulies, Alex Dimitriades, Desmond Harrington, Isaiah Washington, Karl Urban, Ron Eldard

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?