A Star Wars: Az ébredő erő nyerte az MTV mozis díját

Los Angeles |

<p>A Star Wars: Az ébredő erő című film nyerte el az év filmje díjat a Music Television Los Angeles-i mozis díjátadó gáláján, a film női főszereplőjének, Daisy Ridleynek ítélték oda a legjobb mozis berobbanás díját.</p>

A minden idők harmadik legnagyobb filmbevételét hozó űreposzt tizenegy kategóriában jelölték, és a legjobb film kategóriában olyan közönségsiker alkotásokat utasított maga mögé, mint a Jurassic World és Bosszúállók: Ultron kora című filmek. 

A legjobb dokumentumfilm a néhai Amy Winehouse életét feldolgozó Amy lett.
    
Az idén 25. alkalommal megrendezett díjátadó gálát szombat este tartották a Warner Bros stúdiójában, és vasárnap este fogják sugározni a televíziók világszerte. 
    
Az MTV Movie Awards Hollywood egyik legnépszerűbb, fiatal mozirajongók számára megrendezett gálája, amelyen a nézők internetes szavazáson odaítélt díjait adják át a kedvenceknek. 
    
Idén Kevin Hart és Dwayne Johnson vezette a műsort, akik az egyik részben Batmannek és Supermannek öltözve jelentek meg a színpadon.  
    
A legjobb női alakítás díját Charlize Theron nyerte el a Mad Max: A harag útja című ausztrál akciófilmben Furiosa szerepének megformálásáért. A legjobb férfi alakítás díját Leonardo DiCaprio vehette át A visszatérő című filmben nyújtott alakításáért. 
    
Ryan Raynolds két elismerést is besöpört, neki ítélték oda a legjobb vígjáték és a legjobb harci alakítás díját a Deadpool című filmben. 
    
Melissa McCarthy és Will Smith különdíjat kapott, előbbi a legjobb vígjáték géniusz, utóbbi a legjobb generációs-díjat nyerte el a közönségtől. 
    
A legjobb filmes csók kategóriájában Rebel Wilson és Adam Devine (Tökéletes hang 2. vígjáték) bizonyult a legjobbnak.
    
A legjobb akcióhősnek Chris Pattet (Jurassic World) választották a nézők, a legjobb virtuális alakításért Amy Phoelert jutalmazták, aki az Agymanókban Joynak kölcsönözte hangját.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?