A nyolcas szám bűvöletében

JUHÁSZ KATALINDave Grohl nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy hogy novemberben megjelenik a Foo Fighters új, sorrendben nyolcadik albuma. A frontermber szerint nem volt még ennyire „őrült” lemezük, és mindenit alaposan meg fognak lepni vele.

JUHÁSZ KATALIN

Dave Grohl nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy hogy novemberben megjelenik a Foo Fighters új, sorrendben nyolcadik albuma. A frontermber szerint nem volt még ennyire „őrült” lemezük, és mindenit alaposan meg fognak lepni vele. A dalokat stílszerűen nyolc amerikai városban rögzítették helyi vendégművészekkel kiegészülve, és annyira élvezték a munkát, hogy Sonic Highways címmel nyolc részes HBO-minisorozat, ha úgy tetszik, werkfilm is készül róla, amelyet maga Dave Grohl rendezett.

A városok között természetesen szerepel Seattle, a Nirvana egykori „fészke”, valamint Chicago, New Orleans, Los Angeles, New York, Nashville, Austin és Washington.

Az album címe egyelőre még titkok, azt viszont már tudni lehet, hogy az eddigieknél hosszabb lesz, mivel „túl sok jó szám gyűlt össze”.

Dave Grohl azt a műhelytitkot is elárulta a Rolling Stone magazinnak, hogy a lemezen szereplő dalok szövegeit minden állomáson az utolsó nap írták csak meg, hogy a helyi körülmények és a vendégművészek is hatással legyenek rájuk. Sőt szerinte annyi jó ötlet gyűlt össze a munkálatok során, hogy azokból akár máris össze lehetne hozni egy újabb albumot.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?