A lelkükből énekelnek

<p>Jelent már meg karácsonyi albumuk, 2006 decemberében. Tíz dalt énekeltek rá, köztük az Ave Mariát, az Over the Rainbow-t és a Csendes éjt. Az idei ünnepekre új CD-t adott a világnak napjaink kétségkívül legkedveltebb popoperakvartettje, az Il Divo. Két év után új album: eddigi pályafutásuk vitathatatlanul legszínesebb, legizgalmasabb korongja a The Promise (Ígéret).</p>

Négy magasan képzett hang, négy megnyerő arc: David Miller, az amerikai tenor, aki Ohióban szerzett operaénekesi diplomát és mesterfokozatot, Sebastian Zauebard, a francia gitáros és dalszerző, Carlos Marin, a spanyol bariton és Urs Buhler, a svájci tenor. A nagy négyesfogat 2001-ben állt össze, s azóta összetéveszthetetlen stílussal és lenyűgöző megjelenésükkel építik a hidat a klasszikus zene és a pop között. Dalaikkal a legteljesebb lelki harmóniát teremtik meg hallgatóikban, s akárhol lépnek is fel a világban, erőt és érzelmeket árasztó „kórusuk” mindenütt lenyűgözi a közönséget. Már első albumuk, az Ancora huszonhatszoros platinalemez lett, és több mint ötmillió darabot adtak el belőle. Sikersorozatuk azóta is töretlen. Csak emlékeztetőül: 2006-ban ők énekelték a futball-világkupa müncheni megnyitó ünnepségének külön erre az alkalomra írt balladáját, a Time of Our Lives-t, amelyet több mint egymilliárd tévénéző láthatott-hallhatott. Kétségtelen: világszínvonalú előadásmódjával az Il Divo rá is szolgált erre a rendkívüli lehetőségre. A négy énekes kimagasló tehetségére Barbra Streisand is időben felfigyelt, s a legnagyobb reklámot azzal adta meg nekik, hogy ő kérte meg őket egy közös amerikai fellépésre. Az Il Divo, ahogy az várható volt, ebből is profitált szakmailag: évi koncertjeik száma még nagyobb lett, mint annak előtte, zenei berkekben pedig elérték: a világ legjobb zeneszerzői kínálják fel együttműködésüket az együttes producerénél, Simon Cowellnél, aki szerint a négy fiatalember úgy tud érzelmeket közvetíteni a dalokkal, mint nagyon kevesen.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?