A karácsonyi lapok titka

Szebbnél szebb karácsonyi lapokat kínálnak a boltok, és annyifélét, hogy valóban nehéz választani. Hogy végül is milyen üdvözletet küldünk ismerőseinknek, az rólunk is árulkodik.

#Zeman Ákos kollázsa Szebbnél szebb karácsonyi lapokat kínálnak a boltok, és annyifélét, hogy valóban nehéz választani. Hogy végül is milyen üdvözletet küldünk ismerőseinknek, az rólunk is árulkodik.

Aki a vallásos tematikát kedveli, mélyen érző ember, értékeli a karácsony igazi jelentőségét, szívesen segít másokon, gyakran jótékonykodik. A hagyományos családmodellt részesíti előnyben – ha teheti –, ahol az asszony főállású feleség és anya, a férj pedig a családfenntartó.

Humoros képeslapot az optimista küld, az, aki szereti a szórakozást, és a kellemetlen dolgokban is megtalálja a cseppnyi humort. Ugyanakkor érzékeny lelkű, a barátai rendszerint az ő vállán sírják ki magukat. Lelkes állatbarát, otthonában a gazdátlan ebek (macskák) is menedéket találnak.

Családi jeleneteket árázoló lapokat ír az elfoglalt ember, aki szereti a változatosságot, sokat utazik, mindig más-más szállodában lakik – vagyis sokat van távol az otthonától. A karácsony viszont mindig rádöbbenti, milyen sokat jelent számára a család, a barátok.

A téli tájat kedvelőkben buzog a tettvágy, energikusak, óriási lelkesedéssel vetik bele magukat a munkába. A havas táj eszükbe juttatja, hogy ideje lazítani, és kihasználni a téli örömöket.

Feldíszített karácsonyfa, fenyőágas-gyertyás koszorú, csillogó díszek, lobogó gyertyaláng azokra jellemző, akik büszkék a külsejükre és az otthonukra. Művészlelkek, alkotófantáziával megáldottak. Szépérzékük nyoma a lakásukon is meglátszik. Otthonuk olyan, mint egy hivatásos lakberendező műve.

Mikulást választ a társaságot kedvelő ember. Szereti az összejöveteleket, könnyen köt ismeretséget. A karácsonyt tartja az év legjobb időszakának – tekintettel a finom falatokra –, s ilyenkor ő is – akárcsak a mosolygós, pocakos Mikulás a képen – felszed pár kilót. (k)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?