A HÉT TÉMÁJA

Andrea, Ákos és a többiek
A történet az év elején indult. Amikor Ákos bejelentette, hogy májusi Kisstadionbeli koncertjére kizárólag a honlapján keresztül lehet belépőjegyeket igényelni. Köztudott, hogy az énekesnek tájainkon is rengeteg rajongója van. Ők már akkor rosszat sejtettek.

Andrea, Ákos és a többiek

A történet az év elején indult. Amikor Ákos bejelentette, hogy májusi Kisstadionbeli koncertjére kizárólag a honlapján keresztül lehet belépőjegyeket igényelni. Köztudott, hogy az énekesnek tájainkon is rengeteg rajongója van. Ők már akkor rosszat sejtettek. Andrea is azt érezte, hogy erről lemarad. Pedig a legnagyobb vágya volt, hogy ott lehessen, férjétől ezt kérte a közelgő szülinapjára. A küzdőtéren akart csápolni, együtt látni a színpadon Ákost a régi zenésztársaival, Hauber Zsolttal és Menczel Gáborral. Nosztalgiázni akart, felidézni azokat az időket, amikor hónapokig arra gyűjtött, hogy megvehesse a Bonanza Banzai aktuális kazettáját. Autóbusszal ment volna a többi fanatikus rajongóval együtt, akiket hajdanán a Bonanza zenéje hozott össze, és azóta egy nagy családot alkotnak.

Andrea a múlt héten tudta meg, hogy kevés az érdeklődő, így autóbusz sem indul. Most már biztos, hogy lemarad Az utolsó hangos dalról… A nagy család tagjai ugyanis nem akarják ülve végignézni a fantasztikusnak ígérkező fellépést. Hiába, ilyenek a hazai rajongók, az első sorokból, vagy legalábbis minél közelebbről szerették volna végigcsápolni a koncertet. Andrea sem akarja sok-sok méterrel a színpad előtt ülve végignézni. Ennél jóval nagyobb rajongója Ákosnak. De a küzdőtérre az internetezők az összes jegyet megvették, és Szlovákiából nem lehetett rendelni, mert ugye a magyar postás idáig nem jut el. Maradtak az ülőhelyekre szóló belépők, ezek már megvásárolhatók az értékesítő helyeken.

Nem tudom, kinek az ötlete volt a jegyárusítás internetes formája, biztos fontos indokok szóltak mellette. De Andrea nem fogad el semmilyen indokot, úgy érzi, megint ő húzta a rövidebbet. Ennek ellenére május huszonkilencedikén Ákos legújabb lemezét fogja hallgatni. Behunyja majd a szemét, s maga elé képzeli a színpadot. A képzeletében neki is jut hely a küzdőtéren.

Andrea egyelőre semmit sem tapasztal az egyesült Európa előnyeiből. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?