A család kicsi kincse

Egy kislány nagy álmokkal: Olive szeretné megnyerni A család kicsi kincse vetélkedőt. Egy család – nagy őrültekkel. Olive felmenői mind olyan neurotikusak, bolondok és bogarasak, hogy számukra minden nap újabb kaland: ritkán sikerül reggeltől estig megúszniuk katasztrófa nélkül.

Egy kislány nagy álmokkal: Olive szeretné megnyerni A család kicsi kincse vetélkedőt. Egy család – nagy őrültekkel. Olive felmenői mind olyan neurotikusak, bolondok és bogarasak, hogy számukra minden nap újabb kaland: ritkán sikerül reggeltől estig megúszniuk katasztrófa nélkül. A lány apja, Richard (Greg Kinnear) a világ legpechesebb karriertanácsadója, nagybácsija, Frank (Steve Carrell) irodalomtanár, aki eredmény nélkül próbálta elcsábítani egyik fiútanítványát, bátyja, Dwayne, csak idejétmúlt német filozófusokat imád, és – maga sem tudja, hogyan függ össze a kettő – hallgatási fogadalmat tett. Egyedül a nagypapa (Alan Arkin) vidám mindig – de lehet, hogy csak azért, mert az utóbbi években erős kábítószer-függőségbe keveredett. És mert náluk csak a körülményeik szerencsétlenebbek, a sors úgy hozza, hogy a sok fura figura kénytelen néhány napot együtt tölteni egy lerobbant kisbuszban: irány a napfényes Kalifornia, A család kicsi kincse verseny elődöntője. Katasztrófa? Enyhe kifejezés.

Little Miss Sunshine / Malá Miss Sunshine. Amerikai vígjáték, 2006. Rendező: Jonathan Dayton, Valerie Faris. Szereplők: Greg Kinnear (Richard), Abigail Breslin (Olive), Toni Collette (Sheryl), Paul Dano (Dwayne), Alan Arkin (a nagypapa), Steve Carell (Frank), Matt Winston (Pageant MC). (port.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?