A Csak Van visszalépett a Megasztártól

<p>A dunaszerdahelyi Csak Van együttes kedd délelőtt befejezte a versenyzést a Megasztárban anélkül, hogy részt vett volna az elődöntőben, ahová még a májusi válogatón jutott be.</p>

A zenekar nem fogadta el a folytatással járó feltételeket, és nem írta alá az erről szóló szerződést.
„A helyszínen szembesültünk a további részvételt szabályozó szerződéssel, amelyet egyikünknek sem állt módjában aláírni, így teljesen egyhangú döntés eredménye a visszalépés. A sorozatba való jelentkezéskor megegyeztünk, hogy addig vállaljuk a megmérettetést, amíg az nem érinti a tagokat összekötő barátságot, és nem veszélyezteti a zenekar eredetiségét, arculatát. Ezenfelül a szerződés aláírása hosszú időre annyira lekötötte volna a tagok életét, hogy ez szintén lehetetlenné tette számunkra a további szereplést. A TV2 által kínált szerződés szigorát mindemellett megértjük, hiszen az ő céljuk egy nagy érdeklődésre számot tartó műsor és járulékos részeinek hibátlan lebonyolítása, amely a résztvevők számára is komoly lehetőséget kínál. A kimaradt esélyt természetesen mi is sajnáljuk, de a lehetséges sikert és a hozzá vezető út kockázatait mérlegelve hoztuk meg a döntést. Ezt a Megasztár szerkesztősége is megértette, és feszültség nélkül, békében, az eddigi szereplés folytán szerzett nyilvánosságunkat megköszönve váltunk el egymástól. A rajongóknak, barátoknak, ismerősöknek pedig köszönjük az eddigi biztatást, és természetesen a jövőben is számítunk rájuk! A műsornak és a továbbjutó versenyzőknek sok sikert kívánunk, mi pedig folytatjuk a nem sztárzenekarok önmagukból építkező, dolgos életét." - áll a Csak Van zenekar állásfoglalásában, melyet e-mailben küldtek el az Új Szó Online-nak.

Az együttes a továbbiakban igyekszik eleget tenni minden koncertfelkérésnek, honlapján (http://www.csakvan.sk/) és Facebook oldalán (http://www.facebook.com/csakvan) pedig folyamatosan tudósít a legfrissebb hírekről. Koncerten legközelebb augusztus 7-én és 22-én Dunaszerdahelyen, 27-én pedig Párkányban lesz látható a csapat.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?