Közélet

Matovič egymillió eurót kínál az átirat eredetiségét bizonyító hangfelvételért

Pozsony | Igor Matovič, az OĽaNO vezetője egymillió eurót kínál azért a felvételért, amely alátámasztja a közte és Marian Kočner között lefolyt párbeszéd állítólagos átiratának hitelességét. Matovič szerint az átirat hamisítvány, és azt állítja, hogy ilyen párbeszédet nem folytatott a vállalkozóval.
TASR

2019. április 5. 16:00

- TASR-felvétel

Az ellenzéki politikus megerősítette, hogy csak egyszer találkozott Marian Kočnerrel. Egy SMS-t is említett, melyben Kočner azt írta, hogy százötvenedikként akar indulni az OĽaNO jelöltlistáján. Matovič állítja: nem kommunikált aktívan a vállalkozóval.

Az OĽaNO vezetője, aki korábban maga is közzétett névtelen forrásból származó információkat, most bírálta a médiát azért, mert nyilvánosságra hozta a Marian Kočnerrel folytatott párbeszéde állítólagos átiratát. Úgy véli, jogtalanul kötik őt össze azzal a személlyel, akit az újságíró-gyilkosság megrendelésével gyanúsítanak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Koleszterin, a csendes gyilkos

Tablók viadala: tardoskeddi győzelem!

Matečná: A termékek 31 százalékánál tapasztaltak kettős minőséget

Átfogó parkolási politika helyett egyelőre két parkoló lehet fizetős

Renault Kadjar: a francia elegancia

Zdeno Chára lett az év hokisa

Legfrissebb galériák
Olvasta már?