Közélet

Kórházat mikor fogsz átadni? Megszólták Orbánt a DAC-akadémia miatt

Orbán Viktor máskor gondosan karbantartott Facebook-oldalán elszabadultak az indulatok, a kommentelők többek közt a Magyarországra szökött volt macedón miniszterelnök hogyléte felől érdeklődtek gúnyos bejegyzéseikben.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. november 17. 15:19

MTI-felvétel

A másik téma, hogy Orbán Viktor Dunaszerdahrelyen több mint 14 millió euróból, részben magyar állami forrásból megvalósult DAC-futballakadémiát adott át  pénteken, ez is kikerült hivatalos Facebook oldalára. 
Nem igazán jelenhetnek meg Orbán oldalán negatív vélemények, de mára valahogy elárasztották az állami pénz elköltését, a magyar egészségügy állapotát, illetve a börtönbüntetése elől Magyarországra menekült Nikola Gruevszkiről szóló hozzászólások – figyelt fel rá a hvg.hu.
 

2018. november 16. 18:47

Orbán Viktor is ott járt a MOL Akadémia megnyitóján

A legérdekesebb bejegyzések:
Valaki megfordítva az eredeti hírt próbálta elmagyarázni, mi a baja az állami pénzzel kistafírozott újabb focilétesítménnyel: „Egy hír: a szlovák kormány 13.000.000 euróért labdarúgó akadémiát létesít Vácon – ugye, hogy hülyén hangzik, mi több, abszurd”.
„A jó isten áldjon meg ezért az újabb szép kórházért és mert elkaptad a négereket. Azért meg külön ámen, hogy befogattad a makedón embert, akit Soros csufult” – parodizálta az Orbán oldalán rendszeresen megjelenő áldásokat az egyik posztoló.
„Erre az időre Gruevszki a családfő?” – utalt más arra, hogy felröppentek hírek arról, hogy a volt macedón politikus Orbánnál vendégeskedik.
„A szöktetett macedón is ott volt?”
„Mi a helyzet az illegális macedón migráns ügyében? Inkább arról mesélj! Megint egy újabb nemzetközi botrányt akarsz kirobbantani, mint az azeri baltás gyilkos ügyében?”
„Felújított kórházakat mikor fogsz kitenni ilyen nagy lelkesedéssel?”
„Szívesen látnám egy szép új, orvosoktól és ápolóktól hemzsegő frissen felépült (Magyarországon) kórház átadásán is a drágalátos miniszterelnök urunkat.”
„Leszállópályát építettél mellé?” – kérdezte valaki, de Orbán repülős meccsre járása mást is megihletett.
Természetesen szép számmal akadtak „Orbán Viktor köszönjük szépen, erőt egészséget kívánok! Hajrá DAC! Hajrá magyarok!” – jellegű kommentek is. (hvg.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Letartóztatták Ábrahám alpolgármesterét

Ellenőrzött ünnepi menü

Gyorsvonat elé hajtott egy autó Nagysurányban, egy anya és 11 éves kislánya szörnyethaltak

Blokád alatt van a köztévé, egyre több ellenzéki politikus jut be az épületbe

Orbán meccsen volt, miközben több ezren tüntettek ellene

Karácsonyi riport a VASÁRNAPBAN: Zlatica Kušnírová

Legfrissebb galériák
Olvasta már?