Közélet

Kočnert ismét megvádolták a bacsfai golfpálya ügyében

Bacsfa | Újabb bizonyítékok kerültek elő, ezért Marián Kočner vállalkozó ellen ismét vádat emelt a rendőrség a bacsfai golfpálya építésének ügyében.
TASR

2019. július 2. 12:06

Marián Kočner - Kép: Juraj Roščák/Plus 7 dní

Marián Kočner a Dunaszerdahelyi járásban található bacsfai golfpálya felvásárlásával kapcsolatos csalásokkal 7,5 millió eurós kárt okozott magánszemélyeknek, cégeknek és az államnak. Még 2011-ben, egy összetett céghálózaton keresztül a korábbi hitelező Tatra Banka hitelét nagyjából 1,7 millió értékben átvette, majd az művileg 10 millió euróra felfújva a teljes cégre rátette a kezét. A rendőrség még tavaly tett vádemelési javaslatot Kočner ellen, ám akkor a Speciális Ügyészség nem tartotta elégségesnek a bizonyítékokat. Az üggyel kapcsolatban a rendőrség kihallgatta Kočnert, valamint további tanúkat és a károsultakat is. Az egész csalási ügyről a később Nagymácsédon meggyilkolt Ján Kuciak 2017 nyarán írt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A PS magyar platformja

A legjobb idővel került a döntőbe a szlovákiai kajak négyes

Bugár Béla videóban magyarázza a találkozását Kočnerral

Csak a hulladékelhordást bíznák külsős cégre Párkányban

Gelle csak magára számíthatott, de így is olimpiai kvótát szerzett

Vonzóbbá tennék 
a felsőoktatást

Legfrissebb galériák
Olvasta már?