Közélet

Kiska: az elmúlt félév a legnehezebb volt Szlovákia történetében

Andrej Kiska köztársasági elnök, Andrej Danko (SNS) házelnök és Peter Pellegrini (Smer) miniszterelnök voltak az RTVS politikai vitaműsorának vasárnapi vendégei.
TASR

2018. június 24. 14:03

- TASR-felvétel

Kiska szerint az elmúlt félév a Kuciak-gyilkossággal és a maffia smeres kapcsolatainak napvilágra kerülésével Szlovákia egyik legnehezebb időszaka volt.

A köztársasági elnök szerint az emberekneknek ismét bízniuk kellene az államban, de ahhoz kézzel fogható eredményekre lenne szükség.

2018. június 15. 19:03

Mesežnikov: Kiska nem mondott újat

Pellegrini egyetértett abban, hogy fontos visszaállátani a bizalmat, de azt kérdezi, hogyan, ha a köztársasági elnök az éves jelentésében nem mond Szlovákiáról semmi szépet. Szerinte azokat a dolgokat kellene hangsúlyozni, amikben Szlovákia jól teljesít.

Danko sem gondolja, hogy Szlovákiában rossz lenne a helyzet. „Jöjjenek el velem Szerbiába, és meglátják, hány kilométerrel vagyunk előttük“.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Legfrissebb galériák
Olvasta már?