Így változik a járások besorolása a jövő héttől

koronavírus
Pozsony |

Május 10-től, hétfőtől már csak két járás tartozik majd a bordóval jelöltek közé, míg a járások többsége rózsaszín besorolást kap.

Érdekes

Bordó járások: Miavai és Vágbesztercei járás

 

Piros járások: Báni, Besztercebányai, Selmecbányai, Bártfai, Nagybiccsei, Csacai, Gyetvai, Alsókubini, Gölnicbányai, Homonnai, Illavai, Késmárki, Kiszucaújhelyi, Lőcsei, Turócszentmártoni, Mezőlbaroci, Vágújelyi, Eperjesi, Nagyrőcei, Rózsahegyi, Kisszebeni, Szobránci, Trencséni, Nagyszombati, Stubnyafürdői, Turdossini, Nagykürtösi, Varannói, Zsarnócai, Garamszentkereszti, Zólyomi járás

 

Rózsaszín járások: Pozsonyi, Breznübányai, Dunaszerdahelyi, Galántai, Galgóci, Komáromi, Kassai, Kassa-vidéki, Korponai, Lévai, Liptószentmiklósi, Losonci, Malackai, Nagymihályi, Námesztói, Nyitrai, Érsekújvári, Simonyi, Bazini, Pöstyéni, Poltári, Poprádi, Pirivigyei, Puhói, Rimaszombati, Rózsnyói, Vágsellyei, Szenci, Szenicei, Szakolcai, Szinnai, Iglói, Sztropkói, Nagytapolcsányi, Tőketerebesi, Zsolnai, Aranyosmaróti járás

A rózsaszín és piros járásokban napközben nem, csak este 9 és éjjel 1 óra között kell felmutatni negatív tesztet a munkahelyre való belépéshez vagy a hazajutáshoz, ebben az időszakban ugyanis továbbra is érvényes a kijárási korlátozás. Ráadásul a rózsaszín járásokban csak 3 hetente kell tesztre menni. Itt 21 napnál nem régebbi negatív tesztet fogadnak el, piros járásban 14 napnál nem régebbit. A vendéglők teraszain sincs szükség tesztre. 

(mr, Denník N)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?