Hidas képviselők: Elnézést kérünk

bf

Így reagáltak a Hidas képviselők a magyar himusz éneklését büntető törvényre:

Érdekes

Bastrnák Tibor

Mindenkit meg szeretnék nyugtatni, hogy megoldjuk a problémát. Én nem utasítom el a felelősséget a kérdésben, csak azt mondom, hogy szerencsétlen véletlenek egybeesésének következtében kerültünk ide. De mivel én vagyok a frakcióvezető, ezért én mindenkinek azt mondom, enyém a felelősség. Bocsánatot kérek mindenkitől, hogy ez megtörtént, és megígérem, ezt meg fogjuk oldani. Ígéretet kaptunk Andrej Kiska államfőtől, ahogy a koalíciós partnerektől is, hogy rendezzük ezt a kérdést. Így azt a hibát, amit elkövettünk, azt gondolom, hogy azonnal rendbe tettem. A parlamenti mandátumról ezért azonban nem kell lemondani. Én korábban is elmondtam, ha a koalíciós partnerek elutasítják az általuk okozott helyzet a kezelését, akkor én nem tudok velük tovább együttműködni.

Érdekes

Vörös Péter

Hibáztam. Figyelmetlenség miatt megszavaztam egy törvénymódosítást a nemzeti szimbólumokkal kapcsolatban, ami bünteti, ha más ország himnuszát éneklik anélkül, hogy az adott ország hivatalos delegációja jelen lenne a rendezvényen. Minden kritikát elfogadok. Kollégáimmal együtt mindent el fogunk követni, hogy ez a módosítás ne lépjen hatályba. Nemzeti közösségünk minden egyes tagjától elnézést kérek.

Érdekes

Vavrek István

Hibát követtünk el, ezt el kell ismernie minden képviselőnek, köztük nekem is. De ha nem lennénk a parlamentben, akkor ezt most nem tudnánk helyrehozni. Ha ez nem sikerül, akkor mindenkinek, köztük nekem is és a pártnak is le kell vonnia a személyi konzekvenciákat. Én, mint magyar tanárember, bocsánatot kérek a kollégáimtól, és minden magyar embertől is.

Érdekes

Balódi László

A saját és a kollégáim nevében is szeretnék elnézést kérni. A politikus is hibázhat, de a politikusnak is be kell tudnia ismernie a hibáit. Ha nem kerülne sor a törvény módosítására, akkor én biztosan visszaadom a mandátumomat.

Érdekes

Jakab Elemér

Minden választónktól természetesen elnézést kérek, mert ez mindannyiunk hibája, amit rövid időn belül helyre fogunk hozni. Aki dolgozik, az hibázik is. Nem vagyok a székemhez ragasztva.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!