Az elsős középiskolások is megkaphatják a 350 eurós támogatást

euró pénz

Még mindig igényelhető a laptop és táblagép vásárlásához nyújtott juttatás.

A támogatásra ebben a naptári évben minden középiskola első évfolyamán tanuló, az alacsony jövedelmű és anyagilag hátrányos helyzetű háztartásokból származó diákok, a gimnáziumok ötödévesei, valamint a sajátos nevelési igényű, szociálisan hátrányos helyzetű tanulók jogosultak.

Az idei tanévben akár 152 ezer alap- és középiskolás diák kaphatja meg a juttatást az új digitális eszközök vásárlására. Eddig több mint 144 ezren igényelték az összeget.

Azok a tanulók, akik a 2022/2023-as tanévben elsősök voltak a középiskolákban, 2023. augusztus 31-ig jelentkezhettek. 2023. szeptember 30-ig jelentkezhetnek az összes többi csoportba tartozó diákok, beleértve a folyó tanévben középiskolába járó elsősöket is.

A támogatást 2023. október 31-ig lehet érvényesíteni, illetve beváltani azokban az üzletekben, amelyek részt vesznek az állam projektjében.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?