Iskola utca

Miénk lett a babér az Üzleti Terv Versenyen

Ötödik alkalommal rendezték meg a Selye János Egyetem Gazdaságtudományi Karán a középiskolások számára az Üzleti Terv Versenyt, amelyen a Nagymegyeri Kereskedelmi Akadémia csapata Fantázia névvel vett részt.Március 27-én nagy izgalommal és a várakozás örömével indultunk el Komáromba.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. április 12. 19:00

Ötödik alkalommal rendezték meg a Selye János Egyetem Gazdaságtudományi Karán a középiskolások számára az Üzleti Terv Versenyt, amelyen a Nagymegyeri Kereskedelmi Akadémia csapata Fantázia névvel vett részt.

Március 27-én nagy izgalommal és a várakozás örömével indultunk el Komáromba. Az Üzleti Terv Verseny komoly előkészületeket igényelt, ugyanis nem tudhattuk, hogy a zsűri milyen kérdésekkel készül felmérni a felkészültségünket. A helyszínen megtudtuk, hogy 7 iskola 15 csapata közül kerültünk a döntőbe, ahol a 7 döntős csapat mérhette össze tudását. A verseny két részből állt: az első részben bemutattuk a kidolgozott üzleti tervünket, amely a „Kutyavendégház” nevet kapta, a másodikban pedig meg kellett védenünk az általunk prezentált elképzeléseket. A csapatokat négytagú zsűri értékelte, nagy örömünkre kiemelték a szakmai felkészültségünket és a színvonalas munkánkat, ami azt eredményezte, hogy sikerült megelőznünk a többi csapatot. Az első helyezés értékes tárgyi jutalommal is járt. Úgy gondoljuk, hogy a táblagépeket fel tudjuk használni a további munkánk során. Örülünk az eredménynek, és úgy érezzük, hogy ez nagyon jó megmérettetési lehetőség volt a számunkra.

Borgula Ildikó és Páldi Dóra,

IV. M

Önnek ajánljuk

Megszavazta az Európai Néppárt a Fidesz tagságának felfüggesztését

Az értelmiségi szupersztárok felemelkedése

Felújították a galántai kórház pszichiátriai osztályát

Szlovákia továbbra is ellenőrzi a lengyel húsbehozatalt

Újabb állami támogatás 
a napkollektorokra

Az aktivisták betiltanák a prémtenyésztést

Legfrissebb galériák
Olvasta már?