Mesebeli selyés diáknap

Selye János Gimnázium, mesebeli diáknap

November 16-án a komáromi Selye János Gimnázium diákjai nagy örömére ismét megtarthatták a hagyományos diáknapot, és vele együtt az első osztályosok avatását.

Két év kihagyás után ismét megrendezhettük iskolánkban a hagyományos diáknapot, melynek idei témája a Disney-mesevilág volt. Ez a nap csupa élet, szórakozás és játék, nem csak azért, mert elmaradnak a tanórák. A negyedikes évfolyam kiegészülve a kisgimnázium negyedik osztályával hosszasan szervezte és készítette elő ezt a napot. A szervezőcsapat élére Szabó Gábor tanár úr állt, többéves tapasztalatával segítve a tanulókat, akik saját avatásukon kívül sajnos nem láttak egyet sem.

A nagy diáksereg először az iskola mögötti sportpályán gyűlt össze, ahol I. Merlin átvette a hatalmat Andruskó Imre igazgató úrtól. Ezután a gimnázium diáksága átsétált a Klapka térre, ahol Keszegh Béla polgármester urat is előcsalogatták, és a varázsló elbűvölte őt is. A menet a sportcsarnoknál ért véget, ahol az egész délelőttöt betöltő program kezdődött. Az első osztályosok egy-egy dallal és táncos műsorral készültek, ezenkívül különböző csapatfeladatokat kellett teljesíteniük a többi évfolyam szórakoztatására. A diákönkormányzat tagjai egész délelőtt palacsintát árultak a nézőknek, és a napot egy rendhagyó tanár-diák focimérkőzés zárta.

Remélhetőleg ez a csapatépítő és közösségformáló hagyomány az elkövetkező években is folytatódik.

Lénárt Dóra végzős tanuló

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?