Hoppá

Mészárlásra készült egy texasi fiatal, de a nagymamája megakadályozta

A CNN értesülései szerint egy 19 éves texasi fiatal, William Patrick Williams tervezett mészárlást.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. augusztus 6. 10:06

- Fotó: pixabay

A férfit végül őrizetbe vette az FBI, a vádak szerint fegyvert és lőszereket vásárolt és kivett egy hotelszobát, ahonnan emberekre lőtt volna. A tervet ugyanakkor megosztotta a nagymamájával, akinek elmondta, hogy vett egy AK-47-es gépkarabélyt, és az a terve, hogy egy szálloda ablakából lőjön le embereket, majd pedig 'öngyilkosságot' kövessen el úgy, hogy lelöveti magát a rendőrökkel. 

A férfi nagymamája ekkor rávette az unokáját, hogy kérjen segítséget. Az államügyész nem győzte dicsérni az idős nőt, aki bátorságával vélhetően számos életet megmentett. Williamst a rendőrök őrizetbe vették, majd átkutatták a szállodai szobáját július közepén, ahol az AK-47-es mellett 17 tárat is találtak. A férfi ellen egyelőre csak illegális fegyvervásárlás miatt emeltek vádat, ugyanis hamis adatokat adott meg a fegyver beszerzése közben. 

(444.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A PS magyar platformja

A legjobb idővel került a döntőbe a szlovákiai kajak négyes

Bugár Béla videóban magyarázza a találkozását Kočnerral

Csak a hulladékelhordást bíznák külsős cégre Párkányban

Gelle csak magára számíthatott, de így is olimpiai kvótát szerzett

Vonzóbbá tennék 
a felsőoktatást

Legfrissebb galériák
Olvasta már?