Hoppá

HORROR: a rejtett kamera felvette, ahogy a szülésznő ököllel ütlegeli az újszülött babát

18 évre ítélték azt a szülésznőt, aki 2015-ben az újszülöttosztályon brutálisan bántalmazott egy négynapos kisbabát, mert a kicsi hangos sírásával zavarta a többi gyermeket. A bolgár fővárosban, Szófiában történt durva esetről videofelvétel is készült.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. július 7. 16:20

A törvényszéki szakértő vizsgálata megállapította, hogy a babát a nő ököllel verte, ennek következtében a kis Nikol testében vérrögök keletkeztek. A gyermek közvetlen életveszélyben volt, így szerencse, hogy túlélte.

A szülésznőt, Emiliya Kovachevát közel két évtizedes börtönbüntetésre ítélték, áldozatáról, a most hároméves Nikol Dimitrováról azóta megállapították, hogy a nő által okozott trauma miatt súlyos epilepsziában szenved.

Kovacheva ügyvédje azzal védekezett, hogy az elborzasztó eset az ápolónő 24 órás szolgálatának a végén történt. A bíró ezt a kifogást visszautasította, később viszont házi őrizetre enyhítette az ítéletet, mert a nő kétgyermekes anya, és idős szüleit is egyedül gondozza - írja a The Sun.

A szülésznő a bíróságon rossz egészségi állapotára hivatkozva nagyobb mozgásteret kért magának. Kérelmét eddig elutasították. A kislány szülei viszont életfogytiglani büntetést akarnak Kovachevának.

(bors.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Legfrissebb galériák
Olvasta már?