Kiss Tünde Maggie-ként tért vissza

színház
Győr |

A győri színházban 11 esztendeje rendszeresen fellépő színésznő két esztendeje, éppen az első COVID-időszakot követően anyaszerepre vállalkozott, így az utóbbi időben a közönség csak a Primadonnák vagy A padlás előadásaiban találkozhatott vele – egészen a legutóbbi időkig… 

Visszatérése kapcsán színháza netes portálján olvasható: „Úgy terveztem, hogy kisfiam, Sebi határoz a pályám folytatásáról, júliusban lesz két éves, és a jelek szerint megérett a bölcsődére. Éppen a homokozóban kedvenc időtöltésével, bogarak keresésével foglalkoztunk, amikor megszólalt a telefonom, és Bakos-Kiss Gábor igazgató érdeklődött, hogy tudnám-e vállalni A hőstenor című komédiában Maggie szerepét, miután Dunai Csenge helyettesítésre szorul. A férjemmel folytatott rövid megbeszélés után igent mondtam, tudván, hogy lesz összesen kilenc napom a felkészülésre…” 

S hogy hogyan zajlottak a próbák? „A nehézséget az jelenti A hőstenorban, hogy a színen nem kevesebb, mint hét ajtó található, és ezek nyitogatásának a pontossága rendkívül fontos a bohózat cselekményének a kibontásában. Miután Sebestyén születése után nem láttam a darabot, videón többször is ismerkedtem vele, csak ezt követően kezdtem komolyabban foglalkozni a szövegkönyvvel. Szerencsére a felkészülés idején kisegített az édesanyám, mert Nyíregyházáról eljött Győrbe szupernagyinak, és itthon esténként pedig segített a szövegtanulásban. Az előadás előtti napon a súgóval és a rendező asszisztenssel tartottunk egy lejáró próbát, aztán vasárnapra maradt a találkozás a csapattal. Na, de az meghatározónak bizonyult, mert Járai Máté, Maszlay István, Mézes Violetta, Mózes Anita, Szina Kinga, Fejszés Attila és Bródy Norbert jelenléte, a régi csapat abszolút biztonságot nyújtott.” 

A teljes cikk itt olvasható.  

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?