Fekete krónika

Súlyos buszbaleset történt Indiában, sokan meghaltak

Újdelhi | Legalább 43 ember meghalt kedden India déli részén történt súlyos buszbalesetben, a jármű egy hegyvidéki területen szakadékba zuhant - közölték helyi tisztviselők.
MTI

2018. szeptember 11. 13:09

- TASR-felvétel

Az Indian Express című újság szerint a baleset Telangána tagállamában, Dzsagtijal település közelében történt egy kanyargós úton. A sofőr a fékek hibája vagy más műszaki probléma miatt elvesztette az uralmát a jármű felett, a busz lesodródott az útról, és a mélybe zuhant.

Szemtanúk szerint a busz egy hágón átkelve a lefelé vezető úton gyorsulni kezdett, a vezető hiába lépett a fékre, a jármű tovább gyorsult. Az utasok sikoltozni kezdtek, miközben a sofőr további erőfeszítéseket tett a jármű lelassítására, és azt kiabálta, valami elromlott.

 

2018. szeptember 3. 16:22

Tragédia Spanyolországban: kettévágta a busz elejét az ütközés

A helyszínen huszonhárman azonnal meghaltak, mások a kórházba szállítást követően.

Az útszakasz, ahol a baleset történt, tiltott a nagyobb járművek számára, nekik kerülő úton kell közlekedniük, de sokan, hogy időt nyerjenek, mégis megkockáztatják a veszélyesebb utat. Tavaly ugyanitt húsz ember halt meg, amikor egy utasokat szállító teherautó zuhant a mélybe.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Orvoshiány van, ám a külföldi nem kell

Sokkoló: hibásan elvégzett vérátömlesztés miatt halt meg egy beteg a kassai kórházban

A lakosság csaknem fele egyáltalán nem spórol

Botrány az Eurovízión

VIDEÓ: Keszthelyi Vivien autóversenyző elvitte egy körre Orbán Viktort

Másfél kilós aranyrögöt talált egy ausztrál hobbikutató

Legfrissebb galériák
Olvasta már?