Lukáš Vaculík megnősült: egy befolyásos, szlovák gyökerekkel rendelkező nővel kötött házasságot

Lukáš Vaculík megnősült

Lukáš Vaculík cseh színész csendben megnősült. Ismerjük az esküvő részleteit!

Lukáš Vaculík (61), a nyolcvanas évek egyik legnagyobb színészbálványa újdonsült házas. A cseh média végre kiderítette, hogy érett fejjel újra házasságra lépett.

Oltár elé vezette barátnőjét, Lucia Kršákovát (48), aki édesapja révén szlovák gyökerekkel rendelkezik. Ő Peter Kršák lánya, a cseh kereskedelmi televízió, a NOVA társalapítója, aki éppen néhány hete nyerte el A magabiztosság története című terjedelmes enciklopédiájáért az újságírás és irodalom kategóriában a Kristályszárnyat, s a pozsonyi gáláról nem hiányzott lánya és – akkor még leendő – veje sem. Lucia édesanyja, Svetlana pedig negyven éven át volt a Kutná Hora-i múzeum igazgatója.

ujszo

A Plus 7 dní szerint az esküvőre körülbelül egy hónappal ezelőtt került sor Prágában. „Lukáš nagyon szorgalmas és szerény ember, ő és Lucia nem hívei a nagy ceremóniának. Az esküvő meghitt és szép volt. Tulajdonképpen csak két tanút hívtak meg – Lukáš fiát, az ifjabb Lukášt, és Lucka fiát, Jankót” – árulta el a forrás a Plus 7 dní hetilapnak. „Ezután mind a négyen ünnepi vacsorára mentek egy étterembe, ahonnan egész Prágára kilátás nyílik.”

Az ifjú pár, mint megtudtuk, nem csinált túl nagy titkot a házasságkötésük után sem a döntésükből. Az extra.cz szerint Lucia kollégái hamar észrevették, hogy elkezdett jegygyűrűt viselni, Lukášnak pedig nemrég egy előadás előtt annak a színháznak az igazgatója gratulált az esküvőjéhez, ahol játszik.

ujszo

A népszerű színész újdonsült felesége ugyan jómódú családból származik, de saját erejéből épített tisztességes karriert. Lucia Kršáková, aki keresztnevének szlovák megfelelőjét használja, az Egyesült Államokban tanult, majd a prágai FAMU-n végzett produkciós szakon.

A közszolgálati televízióban dolgozott, jelenleg a TV PRIMA eredeti produkcióinak fő producere, ami azt jelenti, hogy számos televíziós projekt létrehozása mögött áll, mint például a Na vlnách jadranu (Az Adria hullámain) című sorozat, amelyben Maroš Kramár, Anka Šišková és Natália Germani szlovák színészek is szerepeltek.

Lukáš Vaculík korábban egyszer már volt házas, Petra Křížovát 2006-ban vette feleségül, tőle született egyetlen fia, Lukáš. Nyolc év után azonban elváltak.

Néhány évvel ezelőtt a Plus 7 dní hetilap kiderítette, hogy Vaculík házasságon kívül született, mára felnőtt lánya, Alexandra Nagyszombatban él. Ő még a színész fiatalkori kapcsolatából származik, Vaculík ugyanis Szlovákiában teljesített katonai szolgálatot. Ahogy az ilyen helyzetekben lenni szokott, úgy tűnik, Alexandra teljesen az apjára ütött.

(Plus 7 dní)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?