Let's Dance 7. forduló: Egy fergeteges tánc után kiestek...

2

A hetedik fordulóban a táncosok a műsor történetében először próbálkoztak partnerváltással, és a nagyszerű Zuzana Fialová (49) visszatért a Let's Dance-be. A legnagyobb meglepetést Janko Tribula okozta, aki megszabadult ikonikus frufrujától! De kinek kellett távoznia?

A különleges zsűritag ezúttal a táncműsor első győztese, Zuzana Fialová volt, aki szintén kipróbálta magát a zsűri, illetve a moderátor szerepében. A vasárnap különlegessége volt a második versenytánc során lezajlott párcsere is. Anna Jakab Rakovská és Jaroslav Ihring nyitotta az estét érzelmes bécsi keringőjükkel, amely még Tatiana Drexlert is lenyűgözte. Előadásukat "színvonalas csúcspontnak" nevezte.
 

A legnagyobb meglepetés Janko Tribula átalakulása volt! Évekig hűséges volt frufrujához, végül fodrászra bízta magát és levágatta a haját.

"Janko, le vagy nyírva, 11 év után először látom a füledet" - mondta Viktor. 

"Azért mutattam meg a fülemet, hogy végre valami szépet halljak" - mondta Janko.

Jakub Jablonski és Eliška Lenčešová tangójáért az egész zsűri odavolt. Zuzana Fialová Jakub tanárnője volt az előadóművészeti akadémián. Előadásuk után 40 pontot adott a zsűrí, először a műsorban!

Juraj Loj tánca után a színész összeveszett Ján Ďurovčíkkal, aki kritizálta a szaltóját. Juraj azt mondta, hogy ezt egy breaktáncos tanította meg neki és kiáll mellette. "

Az utolsó tánc közben Ďurovčík viszont Jakub Jablonski teljesítményére tett egy nem helyénvaló megjegyzést, mondván, hogy "elrontotta" (trágár kifejezéssel). Ezzel a szóval meglepte Jakubot, aki udvariasan visszakérdezett, hogy vajon úgy értette-e, hogy "elesett"? A közönség is felháborodott a viselkedésén, és arra panaszkodtak, hogy ez határozottan nem illik egy ilyen színvonalas műsorhoz.

Egy lebilincselő előadás után jött a döntés. A Ján Tribula és Natália Glosíková páros hagyta el a Let's Dance-t. 

"Köszönöm szépen, már egyszer említettem, hogy ha számot vetek az életemmel, a Let's Dance ott lesz. Tudtam, hogy egyszer majd megtapasztalom a zsűri álló ovációját, és ez akkor lesz, amikor kiesem..."

(pluska)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?