Korčok a vereség után: Hol jelent meg a feleségével és a fiaival? Reakció Pellegrini újabb sértegetéseire

Ivan Korčok a feleségével

Annak ellenére, hogy Ivan Korčok (60) szombaton elvesztette az elnökválasztást, hétfőn este büszkén jelent meg feleségével, Soňával és két fiukkal egy kulturális eseményen. Vajon eldöntötte már, hogy beszáll-e a politikába?

Bár Ivan Korčok nem nyerte meg az elnökválasztást, hétfőn mégis büszkén jelent meg egy társasági eseményen. Elfogadta a Halló, itt Havel! (Tady Havel, slyšíte mě?) című dokumentumfilm premierjére szóló meghívást. Korčok jó hangulatban érkezett felesége, Soňa és két fia társaságában, és készségesen adott interjút a jelen lévő újságíróknak. Ivan Korčok a választás második fordulójában összesen 1 243 709 szavazatot kapott, ennyi szavazat általában elég a választások megnyeréséhez. Hogyan töltötte a vasárnapját? ,,Kipihentük a választási éjszakát, mert hosszú volt. Miután megtudtuk az eredményt, az idegesség és a feszültség is elmúlt, én pedig sportoltam is” – mesélte Ivan Korčok.

És mivel a szavazatok révén hatalmas támogatást kapott, többeket most már egyetlen dolog érdekel. Mit fog tenni ez ügyben? „Természetesen gondolkodom. Azon gondolkodom, hogy mit kezdjek ezekkel a szavazatokkal. Ez minden idők legtöbb szavazata egy olyan befutónak, aki ugyan nem nyert, de normális részvételi arány mellett általában ennyi szavazattal meg lehet nyerni a választásokat. És tiszteletben tartom az eredményt. Rövid idő telt el az elnökválasztás óta, de el fogok gondolkodni azon, hogyan kezeljem felelősen az emberek bizalmát” – mondta.

ujszo

Peter Pellegrini az eredmények után, és azt hangoztatva, hogy ön a háború jelöltje, ismét kijelentette, hogy a legmocskosabb kampánnyal kellett szembenéznie, és hogy önnek soha nem volt problémája az emberek megölésével. Mit gondol ezekről a durva vádakról és az ön személyét ért további sértésekről? ,,Ilyen hazugságokhoz és ostobaságokhoz folyamodnak, engem ez személyesen is bántott. És nyugodt szívvel kijelentem, hogy érzékenyen érintett, noha a politikában soha nem szabad kimutatni, hogy a másik oldal megbántott. De engem érzékenyen érintett... és érzékenyen érintette a családomat, a fiaimat. Ez egy szemenszedett hazugság, és ezzel nyerték meg a választást. Úgyhogy számoljanak el a lelkiismeretükkel, ahogy akarnak. Természetesen tiszteletben tartom a választás eredményét, de a háború jelöltjének hazudni valakit olyan dolog, amivel átléptek egy bizonyos határt, ez teljesen világos” – reagált Korčok.

A premieren részt vett Magda Vášáryová is a lányával, Hana Lasicovával, Peter Weiss politikus a feleségével, és Rišo Müller énekes a párjával, Wandával és fiukkal, Markussal.

(Pluska)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?