Berényi: A Híd-platform vezetői döntsenek közösségünk iránti felelősséggel!

Berényi József

Alább változtatás nélkül közöljük Berényi József, az MKP-platform elnökének sajtónyilatkozatát.

Az MKP platformmal szembeni folyamatos és alaptalan vádaskodás helyett a Híd platform vezetői járuljanak hozzá ahhoz, hogy a mai szövetségünknél még szélesebb magyar parlamenti jelöltlistát tudjunk a választóknak felkínálni az őszi választásokon.

Tegyék félre sértődöttségüket, legyenek magyar viszonylatban is együttműködőek, ne cselekedjenek intoleránsan, ellehetetlenítve ezzel a széles magyar összefogást!

Az MKP platform már példát mutatott:

a Szövetség elnökségi ülésén - annak ellenére, hogy sok kérdésben más a véleményük -, megszavaztuk, hogy Simon Zsolt rajta legyen a közös listán. Sőt, miatta jóváhagytuk a párt nevének módosítását is.

Tudjuk, hogy a Magyar Fórum mégsem indul velünk a választásokon. Viszont vannak olyan politikusok és közéleti személyiségek, akik a Szövetség listáján kívánják megmérettetni magukat. Ezt felelőtlenség visszautasítani, nem hozzájárulni a széles magyar választási listához.

Gyimesi György és mások esetleges érkezése csak erősít bennünket, nem veszélyeztet senkit, a Híd platform egyetlen jelöltjét sem.

Ahogy ezt a Komáromi Járási Elnökség kimondta, nem az veri szét az egységet, aki annak a részese kíván lenni, hanem azok, akik elhagyják azt.

Berényi József,
az MKP platform elnöke

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?