Autó-motor

A Hyundai Tucson lett 2018 legnépszerűbb SUV-je Szlovákiában

Történelmének legsikeresebb évét zárta tavaly Szlovákiában a Hyundai. A Szlovák Autóipari Szövetség adatai szerint összesen 7657 Hyundait vettek az országban, ami éves szinten hatszázalékos növekedés lehet.
Demecs Péter

2019. január 21. 19:30

Ha SUV, akkor Hyundai Tucson – épp erre a megállapításra jutott tavaly a legtöbb, SUV vásárlásán gondolkozó ember (Hyundai-felvétel)

A piaci részesedés növekedésének köszönhetően a Hyundai lett a 3. legnépszerűbb márka az országban. „Örülünk, hogy egyre emelkedik az emberek érdeklődése a gépkocsijaink iránt, evidens, hogy a vásárlók a pénzükért a lehető legjobb minőséget és leghosszabb garanciát akarják megkapni” – nyilatkozta lapunknak Robert Baumgartner, a Hyundai Motor Slovakia képviselője. 

Az elmúlt évben országos szinten nőtt az SUV modellek népszerűsége, nemegy márka újabb és újabb, ebbe a kategóriába sorolt autókat mutatott be. A kiélezett verseny egyértelmű győztese mégis a Hyundai Tucson lett, amelyből 2018-ban összesen 2173 kelt el. 

A márka tavalyi legsikeresebb modellje mégis az i30 lett, amelyből összesen 2967 kelt el, a harmadik helyre került 1366 eladással az i20. 

A legújabb modell, amelynek szlovákiai bemutatását tervezi a Hyundai, az i30 Fastback lesz, amely februártól az N valamint az N Performance kivitelezésben is elérhető lesz, ám a vásárlók rendelkezésére áll majd az attraktív N Line sorozat is. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Miből él az elnökjelölt?

Hamšík Lavezzivel is konzultált átigazolása előtt

Tiltakoznak a kiállított melltartók és bugyik ellen

21 Savage szabadlábon

Pedagógiai napok a digitalizáció jegyében

Pellegrini: A rendőrség senki fölé nem terjeszti ki a védőszárnyait

Legfrissebb galériák
Olvasta már?