Nem számít semmi?!

tuntetes ellenzek

Ép elmével nem lehet felfogni, mit művel a kormánykoalíció. Amit a választási kampányukban véghez vittek, azon el kellett volna gondolkodnia minden választásra jogosult szlovákiai polgárnak.

Sajnos, eső után késő a köpönyeg. Csak azt kellett volna felsorolni magunkban – hiszen itt éltünk –, hogy milyen súlyos bűncselekményeknek nem találták meg a tetteseit 2006-tól 2020. február 29-éig. Pedig bizonyára itt vannak közöttünk a tettesek! Lehet, hogy egyszer meglesznek, de egyáltalán nem mindegy, hogy mikor!

De ne menjünk annyira sem vissza a múltban. Amit a Blaha-félék a köztársasági elnök asszonnyal műveltek – teljesen alaptalanul –, a családjával, a tekintélyével, arra nem lehetett volna/lehetne találni valamilyen törvényt, jogszabályt, amely megállíthatta volna az elbőszült vadakat!? És ilyen emberek szedik az ezreket a semmiért a parlamentben, amit az adófizető polgárok pénzéből tesznek zsebre, szemrebbenés nélkül.

Nem vettük volna észre, miért akarták foggal-körömmel, levegővétel nélkül megszerezni negyedszer is a hatalmat? Csak nem gondoljuk, hogy valóban a rezsicsökkentés vagy a migráció teljes megszüntetéséért? Ami egyébként nem is lenne rossz a hatszáz eurót alig meghaladó minimálbér mellett Szlovákiában. Fogjuk fel már emberek, hogy miért kell nekik a hatalom! Azt már csak észrevettük, hogy nem mondanak igazat!?

Menjünk át a jelenbe, a konkrétumokba! Azonnal meg akarják szüntetni a Speciális Ügyészséget. Ők pontosan tudják, hogy miért akarják. Mi nem tudjuk, hogy miért akarják megszüntetni? És ha nem tudjuk, nem kellene utánanéznünk, hogy miért csinálják ezt a nagy felhajtást? Nekik ez fontosabb, mint az infláció mérséklése. Nyissuk már ki a szemünket, és vegyük elő a jobbik eszünket! S ha sikerül, akkor megtudjuk, hogy megint azt csinálnak, amit akarnak, s amikor nem látjuk őket, akkor talán a hasukat fogva rajtunk mulatnak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?