Vélemény

Gálvölgyi egyszerű árulónak tartja Verebest

Verebes István nemrégiben bejelentette, távozik a Heti Hetes állandó gárdájából, és ezentúl a TV2 csapatát erősíti majd. Farkasházy Tivadar és Kern András annyit mondta, ők Verebes székében legszívesebben Verebest látnák.
ÚJ SZÓ ONLINE

2005. augusztus 1. 10:00

Széchenyi Zsigmond

Verebes István nemrégiben bejelentette, távozik a Heti Hetes állandó gárdájából, és ezentúl a TV2 csapatát erősíti majd.

Farkasházy Tivadar és Kern András annyit mondta, ők Verebes székében legszívesebben Verebest látnák. Mindketten nagyon bánják, hogy kollégájuk otthagyja a műsort, de tudják, nem szakad meg a barátságuk, hiszen civilként továbbra is találkoznak majd. Farkasházy azért megnevezett néhány esélyest a posztra. Szerinte Váncsa, Kern és Csapó, akik enyhíteni tudnák a művész hiányát.

Bajor Imre is évek óta ismeri Verebest, ezért ő sem tudna "tartalék játékosokat" megnevezni. Bevallotta, hiányozni fog a műsornak, és sok sikert kíván neki a továbbiakban.

Jáksó szerint, Verebes helyén már régóta Hajós András ül, hiszen a humorista új löketett adott annak a műsornak, amiben Verebes már elveszítette a tüzet.

Egyedüliként, Hernádi közömbös a dolog iránt. Azt mondja, kollégája mát kiszállt egyszer fél évre. Nem örült neki, de őszintén megmondta: jól megvoltak nélküle.

Aki talán a legszigorúbb véleménnyel van Verebesről, az Gálvölgyi János. Ő tegnap érkezett haza a nyaralásról, így csak most értesült a történésekről. Tudja, nem bírálhatja egy felnőtt ember döntését, de ez szerinte Verebest minősíti. Gimnáziumban osztálytársak voltak, így a színészt árulásnak tekinti ezt a megmozdulást. Annyit mondott: Az iskolában Verébnek hívták, de ezentúl csak Gerébnek hívja régi barátját.


Támogassa az ujszo.com -ot

Úgy vagyunk az újságírással, mint a hivatásos zenészek: fellépünk naponta a „kőszínházban", elegáns ruhában a hűséges, bérletes közönségünk előtt, vagyis eljuttatjuk a postaládákba, árushelyekre nyomtatott napilapként a fizetős Új Szót. És mondhatjuk azt, hogy kiállunk a mélyen tisztelt publikum elé a korzón is, kicsit könnyedebben szórakoztatjuk, elgondolkodtatjuk a közönséget, érzelmeket kiváltva az erre járó tömegből. Ez az előadás pontosan olyan szenvedélyes, mint a kőszínházi fellépés, ugyanúgy sok munkával jár, mégis ingyenes. Ha tetszett, hálásan fogadjuk adományát, amit a jelképes hegedűtokba helyezhet. Eddigi felajánlásait is szívből köszönjük az új hangszerekhez, a zenekar bővítéséhez, a repertoár kiszélesítéséhez: az ujszo.com naprakész működtetéséhez.

Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Önnek ajánljuk
Muzsla

Minőségi muzslai bor készítésére törekednek

iskola

Idegen nyelvként oktatják a szlovákot a magyar iskolákban

Richard Sulík
Frissítve

Sulík feljelenti Ficót, amiért azt állítja róla, hogy drogozik

Robert Fico

Fico felszólította Sulíkot, hogy mutassa be az érettségi bizonyítványát

Gyorsteszt a tisztánlátásért

Gyorsteszt a tisztánlátásért

infektológ

VIDEÓ: A járványbizottság egyik tagja maszk nélkül ropta egy piros járásban tartott bulin

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.