Utazz

Mi történt? Szakít az Invia egy utazási irodával

Az Invia megszakítja a kapcsolatot a Tut Tour utazási irodával, amely a közelmúltig Azur Reizen néven működött. Az Invia történetében ez az első ilyen eset. Mi lesz az utasokkal?
Szabó Laci

2016. június 14. 15:59

A Tut Tour az Invia szerint nem teljesítette a szigorú követelményeket, a törvényileg előírt biztosítási kötelezettségét. Az ilyen döntések valaminek az előszelét jelenthetik. Annál is inkább, mert az Invia a legnagyobb online értékesítő a szlovák piacon, így valószínűsíthető, hogy sok utast veszt ezzel a Tut Tour.

Az Új Szónak eljuttatott sajtóközleményben Zuzana Juralová, az Invia vezetője megerősítette: akik a Tut Tour utazási iroda utazásaira fizettek be az Invia oldalán, azok visszakapják a pénzt, ami még az Invia szolgáltatónál van, ez lehet az utazás teljes értéke, a fele, ez foglalásonként különbözik (minden utasnak érdemes telefonon érdeklődni). Ezen felül az Invia visszautalja a jutalékot is az utasnak. Ezzel gyakorlatilag megszűnik a foglalás, ha az utas mégis utazna, azt már a Tut Tour utazási irodával kell intéznie.

Önnek ajánljuk
Frissítve

Fico még 2012-ben telefonon beszélt Vadalával

Fico Bašternákhoz hasonlította Andrej Kiskát

Minden „disznóságot“ jelenteni kell

Frissítve

GALÉRIA: A tüntető gazdák lezárták az SNP-hidat

Közösségi kert épül a Timóteus ház udvarán

A májusi EP-választás csaknem 10,2 millió euróba fog kerülni

Legfrissebb galériák
Olvasta már?