Utazz

Fedélzeti poggyásztartóba zárták a kutyát

Elpusztult egy kutya a United Airlines egyik járatán, mert az állatot a személyzet a levegőtlen fedélzeti csomagtartóba zárta. Egy nő utas két kisgyermekkel és egy kutyával szállt fel a Houstonból New Yorkba tartó járatra.
MTI

2018. március 15. 01:56

Elpusztult egy kutya a United Airlines egyik járatán, mert az állatot a személyzet a levegőtlen fedélzeti csomagtartóba zárta. Egy nő utas két kisgyermekkel és egy kutyával szállt fel a Houstonból New Yorkba tartó járatra. A francia buldogot egy táskában vitte magával és az utaskísérők ragaszkodtak ahhoz, hogy biztonsági okokból a táskát a kutyával együtt helyezzék a fedélzeti csomagtartóba.

A gazdi ezt nem akarta, de a személyzet annyira bizonygatta, hogy az állatnak nem esik baja, hogy végül beleegyezett. A célállomásra érve azonban holtan került elő a kutya a szellőzés nélküli csomagtartóból, ahol három órát töltött.

A United Airlines hírnevét megtépázó újabb, hétfői incidensről az utastársak számoltak be a Facebookon. Elmondásuk szerint a "becsapott" gazdi a folyosón ülve siratta kutyáját a többi megdöbbent utas szeme láttára.

A légitársaság közölte, hogy kivizsgálja a "tragikus balesetet", amelynek nem lett volna szabad bekövetkeznie, mert társállatok nem helyezhetők a kézipoggyásztartóba a szabályzat szerint.

Az amerikai légitársaság tavaly a támadások kereszttüzébe került, amikor helyhiány miatt erőszakkal rángattak le egy érvényes jeggyel rendelkező 69 éves orvost az egyik járatról.

Visszatetszést keltett az is, hogy egy másik járatra nem engedtek felszállni két tizenéves lányt, mert sztreccsnadrágot viseltek. A személyzet szerint ingyenjegyes utasként be kellett volna tartaniuk az állítólagos öltözködési kódexet.

Önnek ajánljuk

Már a 0%-os hitelkamat sem elképzelhetetlen

Magyar-osztrák barátságos focimeccs a tévében

ByeAlex dalával tarolt Ruszó Tibi

Rudolf Nurejev márványtáblát kap Budapesten

Gyilkos után az első áldozat

Szolláth Dávid: Beszélgetések Rigóval

Legfrissebb galériák
Olvasta már?

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!