Zsigmond mesternégyese Bősön

zsigmond
Bős |

Sziporkáztak a hazaiak a Parkerdei stadionban, ahol a nyugat-szlovákiai IV. fociliga délkeleti csoportja 5. fordulójában nyolcat (8:0) vágtak naszvadi ellenfelüknek, s a győztes csata után a mezőny csallóközi újonca átvette a vezetést a tabellán. 

A találkozón Zsigmond Kevin mesternégyessel, Ján Holík pedig triplájával került a figyelem fókuszába. A vendéglátók tetszetős, zömmel egyérintős kombinációkkal gyakran hozták zavarba az ellenfél védelmét, s az akciók befejezésénél sem remegett meg a lábuk. Már a 10. percben vezetést szereztek, a 24. percben pedig 3:0-ra elhúztak a vendéglátók, a csapatok 4:0-s állásnál vonultak félidei pihenőre. Fordulás után ismét négyszer rezdült a nagy melegben fáradni látszó ellenfél hálója.
 
A futballkoncert utáni gratulációkat mértéktartó módon fogadta a győztesek trénere, Johancsik Patrik. „Ezúttal kijött a lépés, hoztuk a kötelezőt. A gólhelyzetek értékesítésével is elégedett vagyok. Az viszont aggaszt, hogy sok a sérültünk. Az ötödik fordulón vagyunk túl, szinte alig maradt hadra fogható játékosom. A mérkőzés elején kénytelen voltam lecserélni László Jánost, a félidőben jobbnak láttam, ha Végh Dominik sem folytatja a csatát. Balszerencsémre én is megsérültem. Méghozzá a cserepadon, ahol deréktáji idegbecsípődés tüneteit észleltem” – fogalmazott a vendéglátók trénere. 

A rutinos Zsigmond Kevin az új idényben csupán 289 percet percet töltött a pályán, de immár hat találatnál tart. Udvardon duplázott, ezúttal négyszer volt eredményes. „Egy ízben, még korosztályos focistapalántaként kilenc gólt lőttem egy meccsen. A felnőttek között több ízben is tripláztam, így volt ez legutóbb tavasszal a hodosiak elleni hazai bajnokin. Örülök a mai góltermésnek, négy gólt ugyanis a felnőttek között egy bajnokin még nem szereztem. Remélem, a következő meccsekre is tartalékoltunk még elég puskaport” – nyilatkozta lapunknak a mérkőzés hőse, aki a sokáig emlékezetes párharc befejezése után társbérletben Juraj Šveccel a góllista élére került. Eddig mindketten hatszor voltak eredményesek. 

A vendégeket a bősiek egykori futballistája, Czuczor Attila vezette edzőként csatába, aki ellenfelek élén már több ízben is megfordult egykori sikerei helyszínén. „Öt légiósunk van, de ma nem volt probléma, kinek szavazok közülük bizalmat a kezdőcsapatban. Az ukrán Vaszil Demigyenko és Magyar Zsolt ismét szóhoz jutott, de további három társuk különböző okokból nem tartott velünk. Rajtuk kívül további játékosok is lemondták a részvételt. Klubelnökünknek, Hengerics Gábornak is játszania kell. Ilyen a régiófoci...” – ecsetelte a problémákat a találkozó előtt a naszvadiak edzője. A mérkőzés befejezését követően az erőviszonyok ismeretében megjegyezte: „A hazaiak minden tekintetben felülmúltak bennünket. Nekünk nem Bősön kell pontokat zsákmányolnunk...”

A végén zúgott a vastaps, örültek is neki a győztes alakulat futballistái, a nézők megtalálták számításukat. Egyikőjük megjegyezte: „Még nagyon az elején tartunk. Ha így folytatjuk, jövőre ismét bajnoki címet ünnepelhetünk.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?