Sport

Zsigárdon folytatják a fogathajtók

Hetedszer rendezik meg a falunap keretében a nemzetközi fogathajtó versenyt Zsigárdon. Vasárnap 10 órakor a Kolozsi-rancson kezdődik a nyolc viadalból álló dél-szlovákiai bajnokság idei második felvonása.
Szabó Zoltán

2019. június 15. 15:37

„Húsz–huszonkét kettes fogat indulására számítok, a mezőny fele Magyarországról érkezik. Tavalyhoz hasonlóan egyes fogatok versenyére is sor kerül, érdekes, hogy mindhárom fogatot nő hajtja majd – mondta lapunknak Kolozsi János, a viadal házigazdája, aki maga is rajthoz áll. – Az első, felsőszeli versenyen ötödik lettem akadályhajtásban, a dél-szlovákiaiak közül csak Gasparovics Kiara és Kajos Vivien előzött meg. A vadászhajtásban pedig másodikként értem célba. Hazai pályán is sikeres szeretnék lenni, de vendéglátóként sok a teendőm, és nagy rajtam a nyomás. A kétfordulós akadályhajtás közben 12.30-tól bemutatót tart a Pintér Tibor vezette Nemzeti Lovas Színház. Remélem, hogy ezúttal is színvonalas versenyt lát a közönség, amely zenés szórakozással zárul.”

A műsor – vasárnap, 8.00: a fogatok érkezése; 8.30: nevezés; 9.00: pályabemutató; 10.00: akadályhajtás, 1. futam; 12.30: a Nemzeti Lovas Színház bemutatója; 13.00: akadályhajtás, 2. futam; 17.00: vadászhajtás; 18.30: eredményhirdetés. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Összefogásra buzdító akciók

A DAC célja újra Európa

Nem üzemeltet tovább sürgősségi egészségügyi állomásokat Szlovákiában a Falck

Jövőre kezdődhet az idegenrendészet dunaszerdahelyi fiókjának felújítása

WHO: Magas cukortartalmúak és a babák számára nem megfelelőek a bébiételek

Nagy meleg, száznál több futó

Legfrissebb galériák
Olvasta már?