Zólyomban folytatják

Pozsony. Szombaton a negyedik mérkőzéssel folytatódott a jégkorong Extraliga playoff-döntője, a Slovan hosszabbítás után 3:2 arányban győzött, s összesítésben 3:1-re vezet. Mint ismeretes, négy győztes meccsig tart a párharc, a két csapat kedden Zólyomban játssza az 5. találkozóját.

A zólyomi Karol Križan kapus Ľubomír Pištek lövését hárítja a szombat esti, negyedik döntő mérkőzésenTASR-felvételPozsony. Szombaton a negyedik mérkőzéssel folytatódott a jégkorong Extraliga playoff-döntője, a Slovan hosszabbítás után 3:2 arányban győzött, s összesítésben 3:1-re vezet. Mint ismeretes, négy győztes meccsig tart a párharc, a két csapat kedden Zólyomban játssza az 5. találkozóját.

SLOVAN–ZVOLEN 3:2 – hosszabbítás után (0:1, 1:1, 1:0, 1:0). Gólütők: Kollár (39.), Bondarevs (46., 65.), ill. Török (10.), Cibuľa (29.). Játékvezető: Beniač, 7800 néző. Kiállítások 6:10, emberelőny kihasználása 3:1.

SLOVAN: Rybár–Tabaček, Babka, Kusovský, Hecl, Bondarevs, Kolba, Kropáč, Halaj, A. Kollár–Podkonický, Kapuš, Pavličko–Kuľha, Ľ. Hurtaj, Norris–Hudec, J. Mrena, Pištek. ZVOLEN: Križan–Kowalczyk, Čech, Pukalovič, D. Milo, Augusta, Klepáč-Török, Šechný, A. Rajčák–Plavucha, Daňo, Krayzel– Cibuľa, Konder, Longauer. Mindkét csapat óvatosan kezdett, a vendégek akárcsak pénteken a biztosított védekezést választották. Eleinte több gondja akadt a vendégek kapusának, de a vezetést a zólyomiak szerezték meg, Török egy kap- előtti kavarodás után Rybár hálójába pattintotta a korongot. Utána a vendégek a piros vonalon védekeztek, így a hazaiak komolyabban nem tudták veszélyeztetni ellenfelük kapuját. A Slovan az első harmad hajrájában kettős emberelőnyből sem tudott eredményes lenni. A második harmadban 2:0-ra növelték előnyüket a zólyomiak, de ez sem törte le ellenfelüket, de egyenlíteniük csak a 46. percben sikerült. Utána Daňo szerezhetett volna vezetést, Rybár azonban megakadályozta. A hosszabbításban a Slovan korongozott aktívabban, és a lett idegenlégiós, Bondarevs a kék vonalról, emberelőnyből megszerezte a győztes gólt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?