Zokogtak a bosnyákok

Fél Görögország másnapos volt vasárnap az Eb-részvétel kivívása után. Az országban most Otto Rehhagel az első számú nemzeti hős, aki szövetségi kapitányként 1980 után első ízben juttatta ki a válogatottat kontinensviadalra.

Fél Görögország másnapos volt vasárnap az Eb-részvétel kivívása után. Az országban most Otto Rehhagel az első számú nemzeti hős, aki szövetségi kapitányként 1980 után első ízben juttatta ki a válogatottat kontinensviadalra. Az eufóriából az egyébként rendszerint visszafogott Rehhaggel sem tudta kivonni magát, az északírek ellen 1:0-ra megnyert mérkőzés után tiszteletkört futott a játékosokkal. „Karrierem egyik legszebb momentuma ez” – árulta el az immár görög földön is Otto királyként tisztelt edző.

Az elszántság diadalaként jellemzik az angol lapok az isztambuli döntetlent, amelynek köszönhetően Beckhamék egyenes ágon jutottak ki az Eb-re. A török szakértők szerint az, hogy csak török hangot lehetett hallani a stadionban – biztonsági okok miatt nem engedtek be angolokat –, megbénította a hazai játékosokat, és feldobta a vendégeket. A sajtó azonban továbbra is bízik a törökökben. A Fotomac címlapján a következő üzenet áll: „Viszlát Portugáliában!”

Szarajevóban, a dánok elleni 1:1 végét jelző hármas sípszó után a bosnyák játékosok a földön fekve zokogtak, a közönség azonban vastapssal köszönte meg a lelkesedésüket. „A Kosevo-stadionon mintha átok ülne, sosem sikerül benne jó eredményt elérni” – nyilatkozta szomorúan Blazs Szliskovics, a bosnyákok szövetségi kapitánya.

A hétfői lengyel lapok keserű győzelemként értékelik a szombati budapesti mérkőzést, mert a lettek stockholmi győzelme miatt mégsem vehetnek részt a pótselejtezőn. A kommentárok egy része „bundát” emleget: úgy véli, hogy a svédek szándékosan engedték át a letteknek a győzelmet.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?