Zlackýval belelendültek a diósförgepatonyiak

Diósförgepatony. Több mint fél év után nyertek ismét bajnokit az AG Sport Ligában sereghajtó diósförgepatonyiak, akik előbb a nyitányon Izsapon raboltak pontot, szombaton pedig hazai pályán 2:1 arányban fektették két vállra a királyfiakarcsaiakat.

Diósförgepatony. Több mint fél év után nyertek ismét bajnokit az AG Sport Ligában sereghajtó diósförgepatonyiak, akik előbb a nyitányon Izsapon raboltak pontot, szombaton pedig hazai pályán 2:1 arányban fektették két vállra a királyfiakarcsaiakat. A vendéglátók három pontot érő találatát a DSC régi-új játékosedzője, Vladimír Zlacký szerezte.

„Télen ismét átvettem a csapat irányítását. Nagy pozitívum, hogy Tóth László elnökkel az élén ambiciózus vezetőség irányítja a helyi futballtörténéseket. A keretben is változásokra került sor, több poszton, főleg rutinos játékosokkal erősödtünk. A futballisták hozzáállása is nagyot változott. Megértették, hogy csak a rendszeres edzéseknek köszönhetően lehetünk képesek játékban és erőnlétileg egyaránt lépést tartani az ellenfelekkel. A tavaszi rajt sikeresnek mondható, önbizalmat adott a fiúknak. Nem szabad elszállnunk, az út elején tartunk. Nagy hátránnyal vágtunk neki a tavaszi küzdelmeknek, de mindent megteszünk a bennmaradás kiharcolásáért. Szurkolóinknak sem kell már pironkodniuk” – ecsetelte lapunknak a DAC egykori szélvészgyors támadója a diósförgepatonyi megújhodás legfontosabb ismérveit.

Szerinte minden pontra nagy szükség lesz, hogy megőrizzék tagságukat a csallóközi focielitben. A soron következő 18. forduló párharcának pikantériája, hogy a Zlacký-legénység Nagyszarván vendégszerepel, melynek mezét még ősszel a diósförgepatonyiak jelenleg három legtapasztaltabb játékosa (Vladimír Zlacký, Csápai Zoltán, Martin Konečný) viselte… „Presztízscsata lesz a javából. Egyébként ősszel Diósförgepatonyban 2:0-ás vereséget szenvedtünk. Ez a győzelem volt szombatig a DSC legutóbbi diadala. Minden pontra nagy szükségünk van. Társaimmal azon leszünk, hogy gyarapítsuk gyűjteményünket. Minimum meghosszabbítsuk veretlenségi sorozatunkat” – nyilatkozta az elvárásokról a diósförgepatonyiak mentési munkálatait irányító Vladimír Zlacký.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?