Zdeno Cíger a Slovan ellen

ÚJ SZÓ-TUDÓSÍTÁSPozsony. Csillagok háborúja vár ma 18 órai kezdettel a pozsonyi Samsung Arénában a sportbarátokra és a jégkorong szerelmeseire egyaránt.

ÚJ SZÓ-TUDÓSÍTÁS

Pozsony. Csillagok háborúja vár ma 18 órai kezdettel a pozsonyi Samsung Arénában a sportbarátokra és a jégkorong szerelmeseire egyaránt. Miroslav Šatan alapítványa, az Eras Media, valamint a bajnok Slovan Bratislava közreműködésében jótékonysági gálamérkőzésen mérik össze erejüket az NHL szlovák sztárjai és az égszínkék kedvencek.

„Többek között Halák, Višňovský, Chára, Meszároš, Bondra, Demitra, Marián Hossa, Gáborík, Handzuš és Nagy is jégre lép az alkalmi válogatottban” – tudtuk meg Miroslav Šatan ötletgazdától és az észak-amerikai csillagok csapatkapitányától. Tájékoztatása szerint Richard Zedník horrorisztikus balesete óta először fog hokimeccsen játszani. A kollektíva alkalmi edzője Ján Filc lesz. Ľubomír Višňovský, az elmúlt idény legjobb szlovák védője, hosszú évek után játszik ismét a Slovan ellen. „16-17 éves lehettem, mikor egy nyitrai próbajáték alkalmával játszottam a fővárosiak ellen” – emlékezett vissza a pozsonyiak emblematikus figurája, aki hét idényen keresztül viselte az égszínkék szerelést. Érdekesség, hogy Ján Cíger a Slovan sikerkovácsa is a Šatan-féle együttesben érdekelt. „Remélem, hogy védenceimnek nincs szándékukban megtorolni a kemény edzések okozta kimerültséget” – viccelődött a hosszú hajú sportember. Elmondása szerint a szlovák bajnok legerősebb összeállításban szerepel a gálameccsen: Hujsa, Uram, Kukumberg, Döme és a finn Hovi sem fog hiányozni. „Elővételben már 4000 jegy elkelt. Bízom benne, megtelik a csarnok, hiszen nem minden nap láthatják testközelből a legjobb szlovák korongozókat. Közönségcsalogató játékkal szeretnénk előrukkolni” – invitálja a nagyérdeműt Miro Šatan. Elmondása szerint 300-400 ezer koronát tudnak majd szétosztani beteg és súlyosan sérült gyermekeknek. (kb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?