Vlček Erik még nem tervezi a visszavonulást

Komárom |

<p>A Szlovák Olimpiai Bizottság ünnepélyes gálaesten adta át a londoni olimpián eredményes sportolóknak az őket megillető pénzjutalmat.&nbsp;</p>

 

Vlček Erik összesen 10 000 eurót kapott, mert bár a játékok előtt jobb eredményekben reménykedett, végül a Gelle, Jankovec, Tarr, Vlček összetételű kajaknégyessel hatodik, Gelle Péterrel pedig K2-ben nyolcadik lett. A komáromi kajakossal olimpiai tapasztalatairól és a jövőről is beszélgettünk. Hogy teltek a napjai az olimpia óta? Voltunk egy nagyot kirándulni az egész családdal, nagyon jól sikerült a nyaralás. Aztán pihentem, a ház körüli munkákkal foglalatoskodtam. Szeptemberben ment a kislányom óvodába, arra készülődtünk – szerencsére nagyon élvezi, tetszik neki, mindig nagyon örül, amikor visszük az oviba. Jólesett kicsit a családdal lenni, csak most kezdünk megint edzeni. Egyelőre csak lassacskán tréningezek, elmegyek evezni vagy tornázni, hogy fokozatosan formába lendüljek, ledobjam azt a pár fölös kilót, amit sikerült felszednem az olimpia óta. Novemberben készülünk edzőtáborba Amerikába, hogy kipróbáljunk valami mást is. Az óceánra fogunk járni evezni, tengeri kajakokon. Az a cél, hogy megint legyen örömünk a sportból, hogy jó legyen újra kajakozni.A teljes interjút a szombati Új Szó sport rovatában olvashatják!  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?