Vlček Erik az Év kajakosa

Pozsony. Először lett Vlček Erik az Év kajakosa Szlovákiában. Egyik példaképétől, az évekig uralkodó Riszdorfer Mihálytól vette át a váltóbotot az olimpiai bronzérmes K4-es hajóban harmadik helyen ülő szerény fiú.

Pozsony. Először lett Vlček Erik az Év kajakosa Szlovákiában. Egyik példaképétől, az évekig uralkodó Riszdorfer Mihálytól vette át a váltóbotot az olimpiai bronzérmes K4-es hajóban harmadik helyen ülő szerény fiú. A tegnapi díjátadón az ŠKP Bratislava komáromi versenyzője örömmel nyugtázta, hogy ezúttal neki sikerült a legtöbb pontot gyűjtenie, és az ankét élére került. A legjobb egység – a várakozásnak megfelelően – a szkíniászi ötkarikás pályán ezer méteren harmadik komáromi hajó (Riszdorfer Richárd és Mihály, Vlček Erik, Juraj Bača – mindhárman ŠKP Bratislava) lett. Dobogós helyezésükkel kimagaslottak a hazai mezőnyből. Külön díjazták az Orange Szlovák-kupa legjobbjait. A kajakosoknál Riszdorfer Mihály, a kenusoknál a komáromi Grassl Antal került a mezőny élére.

Az utánpótlásnevelő klubok idei rangsorában ezúttal a KKKK Komárno elsőségét hirdették ki. Vojtech Halmo és Polhammer László edzők vették át az elsőnek járó serleget. „A kezdőktől az ifjúságiakig valamennyi korosztály kupaeredményei alapján gyűjtöttük a legtöbb pontot. Szoros csatározásban nyertünk. Általában a dobogó valamelyik fokán végzünk. Idén csapatban erősek voltunk, de hiányzik a kiemelkedő egyéniség. Főleg a juniorok között, az alacsonyabb korosztályokban már érnek a jövő csillagai“ – kalandozott a komáromi klubélet hétköznapjaiba Polhammer László. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?