Visszavágásra készülnek a csehek

<p>A görög és a cseh csapat azért játszik, hogy a zárófordulóra maradjon még esélye a továbbjutásra. A vereség Rosickýéknak a biztos búcsút jelentené, de a görögök is nagyon nehéz helyzetbe kerülnének.</p>

Rengeteg kritika érte Michal Bílek kapitányt az oroszok elleni fiaskó után – már meccs közben „Bílek takarodj”ot skandáltak a drukkerek –, főleg azt vetették a szemére, hogy a nehézkes Hubník játszott a védelemtengelyében, és csak a hajrában cserélte le az elöl csak tébláboló Barošt, akit a drukkerek kifütyültek. „Nem csinálunk tragédiát a vereségből, hiszen az 1996-os Eb-n is kikaptunk a nyitómeccsen, mégis ezüstérmesként tértünk haza. Jóval több van a csapatban, mint amit az oroszok ellen mutatott” – mondta Vladimír Šmicer, a csehek menedzsere. Bizakodnak a görögök, pedig két védőt, a súlyos sérülést szenvedett Avram Papadopuloszt és a kiállítás miatt eltiltott Papasztatopuloszt kell pótolniuk. Van miért visszavágniuk a cseheknek, mert a 2004es Eb elődöntőjében 1:0-ra kikaptaka görögöktől. (sz. z.)

 

GÖRÖGORSZÁG–CSEHORSZÁG

Wroclaw, ma, 18.00 Játékvezető: Lannoy (francia)

 

A VÁRHATÓ ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

Halkiasz–Toroszidisz, K. Papadopulosz, Cavellasz, Holebasz–Maniatisz, Katszuranisz, Karagunisz– Szalpingidisz, Gekasz, Szamarasz.

Čech–Gebre Selassie, Sivok, Kadlec, Limberský–Plašil, Hübschman, Rosický, Jiráček, Pilař–Baroš

EGYMÁS ELLENI MÉRLEG: 3 1 2 0 1:0

MI DÖNTHET?

* A görögök az Eb-nyitányon bebizonyították, hogy nem véletlenül veretlenek legutóbbi tizenegy tétmérkőzésükön.

* Szalpingidisz szemfülessége. A PAOK Szaloniki csatára pillanatok alatt képes gólhelyzetbe kerülni.

* A cseh hátvédsor játéka. Az oroszok ellen katasztrofálisan játszottak Kadlecék, szinte átjáróház volt védelem, Petr Čech kapus a Chelsea-ben nem ehhez van szokva.

 

 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?