Visszatér Priskin Győrbe?

Győr. Elképzelhető, hogy az Angliában hónapok óta mellőzött Priskin Tamás tavasszal ismét az ETO FC labdarúgója lesz, de a Watford még nem válaszolt a győriek megkeresésére. Erről a magyar zöld-fehér klub hivatalos honlapja számolt be. Az eto.hu híre szerint a magyar válogatott csatár nem zárkózott el a lehetőségtől.

Győr. Elképzelhető, hogy az Angliában hónapok óta mellőzött Priskin Tamás tavasszal ismét az ETO FC labdarúgója lesz, de a Watford még nem válaszolt a győriek megkeresésére. Erről a magyar zöld-fehér klub hivatalos honlapja számolt be. Az eto.hu híre szerint a magyar válogatott csatár nem zárkózott el a lehetőségtől. A győriek Igor Bogdanovics debreceni visz?szatérése és Bajzát Péter sérülése miatt kerültek gondba a csatárok tekintetében, így vetődött fel Priskin kölcsönvétele.

A szlovákiai komáromi születésű támadó 2001 és 2006 között szerepelt az ETO-ban, 67 mérkőzésen 24 gólt szerzett. Bő másfél évvel ezelőtt került az akkor még a Premier League-ben sze?replő Watfordhoz, 2006. augusztus 19-én az Everton stadionjában játszotta első szigetországi bajnoki találkozóját.

Első angliai találatát 2006. október 24-én a Hull City elleni Ligakupa mérkőzésen szerezte, majd december 30-án már a pontvadászatban is eredményes volt, amikor a Wigannel játszott a csapata. Az összecsapás a rossz időjárás miatt félbeszakadt, a találatot törölték, így Priskinnek 2007. április 9-ig kellett várnia az első hivatalos és visszavonhatatlan Premier League-gólra. Tizenkét nappal később a Manchester City ellen is betalált.

Priskin Tamás 2005. augusztus 17-én az argentinok ellen mutatkozott be a magyar válogatottban, amelyben 16 összecsapáson hat gólt szerzett. (ns)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?