Világválogatottból bányászedző

Tatabánya. A világválogatott labdarúgó szerint minden bajnoki osztálynak megvan a maga szépsége, ahol tovább lehet lépni, tovább lehet tanulni. Détári azt is elárulta: a tatabányai csapatot szinte egy emberként életben tartó Török József személye sokat nyomott a latban döntése meghozatalakor.

Tatabánya. A világválogatott labdarúgó szerint minden bajnoki osztálynak megvan a maga szépsége, ahol tovább lehet lépni, tovább lehet tanulni. Détári azt is elárulta: a tatabányai csapatot szinte egy emberként életben tartó Török József személye sokat nyomott a latban döntése meghozatalakor.

Török József azt nyilatkozta: a fő cél nem az eredményesség, hanem a közönség visszacsalogatása a tatabányai lelátókra.

Nekünk nincsen veszíteni valónk, csak futballozni szeretnénk. A csapataimnál mindig is azt próbáltam hangsúlyozni a játékosaimnak, a játék az elsődleges, de arra is kértem őket, hogy mindig a hozzáállásuk legjavát adva küzdjék végig a kilencven percet.

Eddig menetrendszerűen érkeztek a hírek arról, hogy milyen lehetőségek közül válogathat. Nem érzi úgy, hogy a Tatabányánál előrébb lévő csapatnál is kiköthe-tett volna?

Rendkívül korrekt tatabányai ajánlatot fogadtam el, így a munkavégzés sem derogál majd a másodosztályban. Számomra minden bajnoki osztálynak meg van a maga szépsége, ahol tovább lehet lépni, tovább lehet tanulni.

Az, hogy Török Józseffel már dolgozott együtt Csepelen, mennyiben befolyásolta a döntését?

Nagy mértékben, ennek ellenére próbálok majd úgy dolgozni, hogy ismét eljöjjön a számomra az a lehetőség, amikor majd továbbléphetek. Sajnos, vannak Magyarországon olyan edzők, akik nyolc-kilenc válogatott futballista leigazolása után sem merik bevállalni a munkát, én viszont építkezni szeretek.

Mint Kispesten vagy Szombathelyen.

Ismét csapatot kell építenem, a játékra kell helyezni a fő hangsúlyt, de nem adom fel az álmomat. Azért edzősködöm, hogy egyszer én is egy olyan csapathoz kerülhessek, ahol nem a kiesés elkerülése, hanem mondjuk a bajnoki cím, vagy a BL-főtáblára kerülés a végső célkitűzés.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?