Világi bemutatta ajánlatát a DAC-vezetőknek

<p>Világi Oszkár szerdán este bemutatta az FK DAC 1904 klubvezetésének a klub megvételére szóló ajánlatát. A dunaszerdahelyi üzletember közleményben számolt be a tárgyalásról.</p>

Kérdésünkre reagálva, létrejötte a két fél között a szerda esti találkozó, Világi Oszkár tegnap a következő közleményt juttatta el lapunknak:
„Dunaszerdahelyi lokálpatriótaként mindig is nagyon fontos volt számomra, hogy mi történik a városban. Mint minden városhoz, Dunaszerdahelyhez is szorosan hozzátartozik focicsapata, a DAC.
Egészen eddig komolyan gondoltam azt, hogy szeretnék beszállni a DAC-ba, szeretnék tulajdonosként stabil, hosszú távon tervezhető és előrelátható jövőt biztosítani a csapatnak, mert meggyőződésem, hogy csak így lehet igazán jó focit csinálni. Éppen ezért kezdeményeztem a jelenlegi tulajdonosi körrel egy találkozót, melyen valós adatok alapján eredményekről, számokról lehetett volna úriemberekként és komoly üzletemberekként beszélni. Ehhez képest szerdán, még a találkozó előtt egy támadó jellegű sajtóközleményt adtak ki, a találkozóra pedig egy légvárból épített koncepcióval, valódi tartalommal alá nem támasztott elvárásokkal és egyetlen papírra leírt sor nélkül jöttek a tulajdonosok képviselői. A szerdai találkozón én bemutattam saját, konkrét javaslatomat, mely számokat, időpontokat is tartalmazott, s melyről meggyőződésem, hogy az adott helyzethez képest nagyon is reális javaslat. Abból indultam ki, hogy rendezném a klub adósságát, amennyiben van ilyen, a játékosok eladásának joga pedig az eddigi tulajdonosnál maradna, tehát a vétel tárgya maga a klub, annak neve, s az ifjúsági csapatok lennének. Sajnos az eddigi tulajdonostól a mai napig nem kaptam semmilyen számadatokat, bármilyen írásos anyagot a klub valódi helyzetéről, sőt az ígéret ellenére még egy e-mail címet sem, melyre az írásos ajánlatomat el tudtam volna küldeni. Saját ajánlatomat így a kisebbségi tulajdonoshoz, a város vezetőségéhez tudtam csak eljuttatni. A DAC jelenlegi tulajdonosai, ha komolyan gondolják, így tudják, kinél keressék a dokumentumot. Hiszem azt, hogy nemcsak én, hanem a dunaszerdahelyiek többsége is azt szeretné, ha itt a futball, a DAC most már valóban csak a sportsikerekről szólna. Ám az eredményhez korrekt tárgyalás szükséges. Annak tükrében, hogy a futballszezon hamarosan elkezdődik, s addigra kész csapatnak kell felállnia, ajánlatom is csak rövid ideig érvényes.“
Az FK DAC 1904 labdarúgóklub lapzártánkig továbbra sem reagált megkeresésünkre. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?