Sport

Világi a szezonzáró után: „Nem állunk meg!”

Dunaszerdahely | Világi Oszkár, a DAC futballklub tulajdonosa boldogan nyilatkozott a nagymihályiak elleni győztes szezonzáró után.
Bőd Titanilla

2019. május 26. 19:30

Világi Oszkár Marco Rossival együtt nézte a nagymihályiak elleni szezonzárót (Somogyi Tibor felvétele)

„Ebben a szezonban óriási lépést tettünk előre. Elképesztő ennek a csapatnak a belső ereje” – mondta Világi, aki 2014 februárjában vette meg a klubot. Öt év alatt a klubtörténet legjobb eredményét érték el a sárga-kékek, több rekordot is megdöntöttek a szezonban. „A csúcsok azért vannak, hogy megdöntsük őket, nekünk az az ambíciónk, hogy a jövőben is minél több rekord megdőljön. Nem állunk meg!” – hangsúlyozta Világi a tévékamerák előtt.

Az 5:0-ra megnyert mérkőzés után a tulajdonos kitért az edzőkérdésre is. „Örülök, hogy Peter Hyballa a klubnál marad, mert amióta én vagyok a klubtulajdonos, már hat edző megfordult a DAC-ban. Már nem akarok újra edzőt váltani, szeretném, ha két egymást követő évben ugyanaz lenne az edző, aki ismeri a játékosokat, a környezetet, és jól felkészíti a csapatot az európai kupaszereplésre. Az EL-selejtezőben egy kis szerencsére is szükségünk lesz, mert nem vagyunk kiemeltek, de bizakodunk” – fogalmazott a klubtulajdonos.

Világi hozzátette, több DAC-játékos iránt érdeklődnek, de szeretné egyben tartani a csapatot. „Szeretném, ha együtt maradnának a játékosok, mert akkor nagy dolgokra lehetünk képesek a következő évben. Nyilván ha valaki nagyon jó ajánlatot kap, nem állok az útjába” – szögezte le Világi.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A nők jóval felelősebben bánnak a pénzzel, mint a férfiak

Két kamasz fiú brutálisan megkínzott és meggyilkolt egy 14 éves lányt

Megrongálták Jakoby Gyula kassai festőművész szobrát

Robert Fico meghátrálhat a csütörtöki szavazás kapcsán

Máltai vagy luxemburgi ellenfél várhat a Fradira

Hármas könyvbemutató kiflivel

Legfrissebb galériák
Olvasta már?