VIDEÓ: Minden idők leggyorsabb PL-gólját szerezte a Southampton

Shane Long

A Premier League történetének leggyorsabb góljával egy pontot szerzett a bennmaradásért küzdő Southampton a Watford vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 31. fordulójából elhalasztott és kedden pótolt mérkőzésén.

A középkezdés után Craig Cathcart utolsó emberként előre akarta rúgni a labdát, de az őt megtámadó és előtte felugró Shane Longot találta el, aki lecsapott a labdára, majd a kimozduló hazai kapus felett a kapuba emelt,

így 7.69 másodperc után vezetést szerzett.

A hazaiak az utolsó percben egyenlítettek.

A régi rekordot 2000 óta Ledley King tartotta, aki a Tottenham Hotspur színeiben 9.9 másodperc alatt talált a Bradford kapujába.

A 33. fordulóból lejátszott találkozón a Bajnokok Ligájában elődöntős Tottenham nagyon megszenvedett a vendég Brightonnal, de a 89. percben a dán Christian Eriksen távoli lövésével megszerezte a győztes gólt, így megerősítette harmadik helyét.

    Premier League, elmaradt mérkőzések:
    33. forduló:
Tottenham Hotspur-Brighton 1-0 (0-0)
    31. forduló:
Watford-Southampton 1-1 (0-1)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?