VIDEÓ: Kassai befújta a BL legröhejesebb 11-esét

Kassai Viktor a szezonban másodszor kapott meccset a Bajnokok Ligájában – de lehet utoljára.

A magyar játékvezető a Manchester City – Sahtar Donyeck összecsapását vezeti, az első félidő 24. percében pedig benézett egy elég sima szituációt: Raheem Sterling tört kapura, nem zavarta senki, de belerúgott a földbe, Kassai azonban nagy meglepetésre tizenegyest adott, amit Gabriel Jesus értékesített – ezzel vezetett 2-0-ra a City, amely végül 6-0-ra nyert. A Bajnokok Ligájában nincs videóbíró, így vissza sem lehetett nézni az esetet, majd csak a következő szezontól vezetik be a használatát.

Kassai Viktornak a 2012-es Európa-bajnokságon is volt már egy elég nagy visszhangot kiváltó tévedése, amikor nem ítélt gólt az ukránoknak az angolok elleni sorsdöntő csoportmeccsen – az alapvonalnál álló Vad II István nem jelzett gólt. Ezután a magyar játékvezetői csapat már nem kapott meccset az Eb-n és felerősödtek a hangok, hogy szükség van a gólvonal-technológiára.

(24.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?