Vida Mátéval bővül a magyar válogatott kerete

vida

Marco Rossi szövetségi kapitány a DAC középpályásával bővítette a magyar labdarúgó-válogatott Horvátország és Azerbajdzsán ellen készülő keretét.

A hétfői kerethirdetést követően a szakmai stáb – figyelembe véve a kisebb sérüléseket és a két sárga lappal rendelkező játékosok számát is – úgy döntött, hogy Vida Mátéra is számít a válogatott vasárnap kezdődő összetartásán. 

A Horvátország elleni mérkőzésen Baráth Botond és Nagy Ádám nem léphet pályára eltiltás miatt, de Dzsudzsák Balázs, Szoboszlai Dominik, Korhut Mihály és Pátkai Máté is 2-2 sárga lapot gyűjtött össze az eddigi Eb-selejtezők során, így amennyiben Horvátország ellen is lapot kapnak, akkor Azerbajdzsán ellen nem számíthat rájuk Marco Rossi. „Vida Máté meghívását már a hétfőn kihirdetett 26 fős keret kihirdetése előtt is fontolóra vettük, így nem teljesen váratlan, hogy most meghívót kapˮ – mondta Rossi.

„Az egyik főbb oka, amiért tavaly Dunaszerdahelyre igazoltam, az, hogy újra válogatott kerettag lehessek. Voltak más ajánlataim is, de onnan kevesebb esélyem lett volna bekerülni, és tényleg nagyon boldog vagyok, hogy itt ez újra lehetőséggé vált, és a válogatott tagja lehetekˮ – nyilatkozta Vida Máté a DAC honlapjának. (mlsz.hu, dac1904.sk)
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?