Vettel nyerte az időmérőt

Újdelhi |

<p>Az esélyeknek és az előzetes várakozásoknak megfelelően Sebastian Vettel, a Red Bull világbajnoki címvédő pilótája nyerte meg a Forma-1-es Indiai Nagydíj szombati időmérő edzését.</p>

A 26 éves német versenyző - aki sorozatban negyedik vb-diadalát arathatja vasárnap - nagy fölénnyel utasította maga mögé a mezőnyt.Mögötte Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája végzett a második, Lewis Hamilton, Rosberg csapattársa pedig a harmadik helyen.    Vettel összetettbeli egyetlen riválisa, Fernando Alonso (Ferrari) csak a nyolcadik helyről rajtolhat majd.    Vettelnek - akinek ez volt pályafutása 43. pole pozíciója - ezzel óriási esélye van arra, hogy már vasárnap megnyerje a vb-t, ehhez ugyanis az első öt között kellene zárnia a magyar idő szerint 10.30 órakor kezdődő 60 körös versenyen.    A teljes rajtlista: 1. sor:Sebastian Vettel (német, Red Bull)Nico Rosberg (német, Mercedes)2. sor:Lewis Hamilton (brit, Mercedes)Mark Webber (ausztrál, Red Bull)3. sor:Felipe Massa (brazil, Ferrari)Kimi Räikkönen (finn, Lotus)4. sor:Nico Hülkenberg (német, Sauber)Fernando Alonso (spanyol, Ferrari)5. sor:Sergio Perez (mexikói, McLaren)Jenson Button (brit, McLaren)6. sor:Daniel Ricciardo (ausztrál, Toro Rosso)Paul di Resta (brit, Force India)7. sor:Adrian Sutil (német, Force India)Jean-Eric Vergne (francia, Toro Rosso)8. sor:Valtteri Bottas (finn, Williams)Esteban Gutierrez (mexikói, Sauber)9. sor:Romain Grosjean (francia, Lotus)Pastor Maldonado (venezuelai, Williams)10. sor:Jules Bianchi (francia, Marussia)Giedo van der Garde (holland, Caterham)11. sor:Charles Pic (francia, Caterham)Max Chilton (brit, Marussia) 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?