Vettel harmadik a jerezi teszt csütörtöki napján

Jerez |

<p>A harmadik legjobb időt érte el Sebastian Vettel, a Red Bull világbajnoki címvédő pilótája a Forma-1-es csapatok spanyolországi Jerezben zajló idei első hivatalos tesztjének csütörtöki napján.</p>

A 2011-ben egymás után második vb-címét nyerő, 24 esztendős versenyző 1.684 másodperccel maradt el a nap legjobb köridejétől, amelyet Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája ért el, mégpedig a tavalyi autójával.
A második helyen Romain Grosjean, a Lotus francia versenyzője zárt. A 2008-ban világbajnok brit Lewis Hamilton (McLaren) a negyedik pozícióban végzett, a kétszeres vb-győztes spanyol Fernando Alonso (Ferrari) pedig a hetedik időt autózta.
A jerezi teszt pénteken zárul, ezt követően február 21-től 24-ig, továbbá március 1. és 4. között a Barcelona közelében található Circuit de Catalunyán gyakorolnak a versenyzők.
Az idei vb első futamát, az Ausztrál Nagydíjat március 18-án rendezik Melbourne-ben.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?